PARTYINFO

 

CONFUSION 8 SPECIAL EDITION

flyer
Datum konání:
03.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Tvyks, Bon Finix vs Tripmain, Lazy&Doctor, SmiX, Puldis, Tomass
Live:
start 21:00
Line-up:
21:00 – 22:00 DJ TOMASS (old-school tech-house set)
22:00 – 23:00 PULDIS (funky - hit house)
23:00 – 00:00 CAMYA (B-day tech-progressive house)
00:00 – 01:30 LAZY&DOCTOR (confusion special edition set – tech-electro-progressive house)
01:30 – 03:00 TVYKS (UK funky, future garage, dubstep)
03:00 – 04:00 BON FINIX vs TRIPMAIN (progressive-trance-tech set)
04:00 – 05:00 SONY VEGA
05:00 – 06:00 DJ SMIX (progressive-trance set)
 
 
Confusion Special Edition - poslední informace a line up Confusion Special s DJem Tvyksem již tento pátek!
Lazy&Doctor: " Hrajeme pouze na akcích, které mají nějakou myšlenku!"

Rozhovor s dvojicí Lazy&Doctor, která byla vyhlášená jako objev roku 2010 podle ankety DMA. Snažili jsme se je vyzpovídat. Zjistit, jak se mají a jaké mají plány do budoucna. 3.12. pořádají jejich rezidentní párty Cinfusion v klubu Prdel, tak nás zajímalo do jaké podoby se tato párty za dobu jejich vystupování transformovala.

 

Ahoj, kluci tak jak se daří? Dostali jste ocenění objev roku podle ankety DMA, jak Vás to ovlivnilo?

Dokctor Confi: Daří se skvěle, lépe už to ani nemůže jít (smích). Anketa DMA je určitě velmi zajímavé ocenění. Na druhou stranu je to pro nás pouze určitý kladný signál, že o nás pár lidí ví. Nic dramatičtějšího bych v tom neviděl.

Lazy: Daří se mi ještě lépe než Doctorovi, tak vidíte že to jde (smich). Ocenění si vážím, ale také to tak nějak moc neřeším.

V poslední době je o vás méně slyšet. Má to nějaký důvod?

Dokctor Confi: Důvod je jasný: pracujeme ve velkých firmách a djjing je pouze naše zábava. Hrajeme tedy pouze na akcích, které mají nějakou myšlenku, nebo je organizují lidé, kteří jsou prostě v pohodě. Za každou cenu nemusí mít na akci djs, kteří hrají komerční “......”, ale radši zvou někoho, kdo to tolik neřeší a tak nějak plyne z davem :)

Lazy: Jo, je to tak, v poslední době spíš vystupujeme jen vyjímečně, ale to je tím, že jsme oba velmi busy. I proto jsme nyni pod křidly Kick da Night booking agency, která nás bude bookovat do budoucna…so stayed tuned!

Už Vás můžeme považovat za stálice české taneční scény. Je něco, co Vás dokáže na akci překvapit, nebo už je i to hraní stereotyp?

Dokctor Confi: Svým způsobem je to stereotyp, ale všechno má své ALE. Na velkých akcích se mi líbí, jak lidé drží “spolu”, působí velmi harmonicky, jako jeden celek. Problém je, že když se ráno rozsvítí světla, je tomu úplně naopak, což je trošku paradox. Možná to tedy není o množství, ale o nějakém pochopení (smích). Ale každý si tím asi musel projít. Také mě překvapuje kvalita parties, organizace, světla apod. Podle mého názoru je dnešní podoba United Music absolutní event marketingovou špičkou, která sahá za hranice tohoto malého krásného státu.

Lazy: Každá párty je něčím vyjímečná, když je spravná atmosfera, není co řešit.

Jaký je Váš aktuální hudební styl a kam si myslíte, že se taneční muzika bude vyvíjet?

Dokctor Confi: Za sebe musím říci, že jsme se konečně s Lazym takzvaně našli. Naše hudební styly konečně splynuly v jeden celek. Myslím, že náš sound je podoba Tech-progressive-funky electra. Je to tedy pořád více stylů, ale už to snad tak netahá za uši (smích)

Lazy: Souhlasím s Doctorem, lépe bych to neřekl.

Co vaše vlajková párty CONFUSION? Jakým směrem se ubírá? Co od ní můžeme 3.12. očekávat?

Dokctor Confi: Podle mého názoru je důležité říci, že CONFUSION, jakou uslyšíte 3.12., je výsledek naší dvouleté práce. Ubírá se přesně tak, jak směřuje náš hudební styl. Tedy více “underground house”. Nechceme být další komerční ikonou, naopak. Chceme lidi bavit novými nápady a styly. Confusion tedy bude více o kombinaci zajímavých stylů a djs, kteří se nějakým způsobem odlišují od dnešní konkureční komerční masy. Nevím, jestli je vhodné použít slovní spojení “co od ní můžeme čekat”, protože každý očekává trošku něco jiného. Ale abych nebyl tak tajuplný, tak řeknu, že tato confusion bude opravdu speciální. Nejenom proto, že na ní vystoupí 8 kvalitních djjů, ale také proto, že je to speciální edice obdařená spoustou zajímavých nápadů. Přijďte se přesvědčit!

Lazy: Co se týče hudby, dá se říci, že Party Confusion se ubírá stejným směrem jako ten sound, který nás aktuálně zajímá nejvíc, což je tech-house, míchaný s elektrem, a proč ne nějaký ten dirty dutch. Confusion bude také trochu ten dobrý miš - maš soundů a stylů, čerstvý a barevný. A proto myslím, že headliner Dj Tvyks absolutně zapadá do konceptu této Confusion.

Máte nějakého oblíbeného djje, nebo nějaký djský vzor? Kdo Vás teď nejvíce podporuje?

Dokctor Confi: Djské vzory jsem nikdy neměl, protože mám djjing v nižších životních prioritách. Ale určitě mám zpřízněné djské kamarády na cestě, kterých je celá řada. Určitě brácha Lazyho Dj Bon Finix, Tripmain, SmiX a mnoho dalších. Pak je další velká část djjů, které nějakým způsobem obdivuji a k těm patří Jeff Mills, Laurent Garnier, Carl Cox, Paul van Dyk, Armin van Buuren a další. Nejsem si jistý, že existence těchto hvězd je smyslem života. Na druhou stranu, pokud otevřou oči, mohou svojí mocí pomoci hodně lidem. Určitě bych také rád zmínil značky, které nás hodně podporují a dotvářejí náš image. Prvním partnerem je značka STORM, která se primárně soustředí na hodinky. Druhým partnerem je naše oblíbená značka oblečení PUMA.

Lazy: Oblíbených djů mám spoustu, je těžké jmenovat každého zvlášť, protože dobrých djs je opravdu hodně. Jak již zmínil Doctor: máme velkou podporu v mém bratrovi Bonu Finixovi a dobrém kamarádovi Tripmainovi.

Jaké jsou vaše plány do budoucna? Máte ještě nějaký cíl, který si chcete jako djjové splnit?

Dokctor Confi: Cíle mám primárně dva:

  1. bavit lidi a přinášet jim dobrý pocit a posilovat je svojí energií
  2. dopracovat se k tomu, že budeme mít rezidenční noc v klubu, kde jsme v Lazym začínali, tedy v ROXY

Lazy: Momentálně nepřemýšlím nad djskými cíli, ale nad Thajskem a cestováním.

Poslední otázka je trošku osobní. Máte nějakou historku o svém kolegovi při které bychom se mohli zasmát a moc lidí o ní neví? :)

Dokctor Confi: jj řeknu Vám jedno tajemnství Lazy nosí růžové .... (smích)

Lazy: …jednou se Doctor opil na party a pak dělal věci jako např. .... (smích)

Poslední slovo před páteční CONFUSION special edition, která proběhne 3.12. v clubu PRDEL.

Dokctor Confi: Přijďte – zhodnoťte – napište. Zároveň neutratíte zbytečně peníze za nesmyslně drahé vstupné.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016