SOUTĚŽE

 

Hrajte o tašky a oblečení Puma + vstupenky na Confusion 8

Vyhrajete oblečení, luxusní kabelky a tašky Puma v hodnotě 10 000,- Kč + 2 VIP a 8 základních vstupů na speciální edici párty Confusion v klubu Prdel. Na té bude hlavním hostem DJ Tvyks, který byl zvolen jako DJ roku 2007.

 

Confusion 8 bude vyvrcholením tanečních párty v klubu Prdel. Za gramofony se vystřídá 8 Top CZ DJs. Jmenovitě Bon Finix vs Tripmain, Tomass, Lazy&Doctor (objev roku 2009 - podle ankety DMA), Camya, Puldis, SmiX a hlavní host, český rodák DJ Tvyks, který byl zvolen nejlepším českým DJem v roce 2007. Momentálně cestuje mezi Německem, kde má rezidenci v několika klubech a Českou republikou.

Celkový koncept Confusion je založený na kombinaci stylů tech-house, electro a progressive. Tuto párty naleznete exkluzivně v klubu Prdel pouze jednou za čtvrt roku, a proto neváhejte a přijďte v pátek 3. prosince na poslední díl v tomto roce!

 

V soutěži hrajeme o:

1. cena - dámská růžová bunda PUMA (size M), dámská peněženka PUMA, velká sportovní taška PUMA + 2x VIP vstup na party Confusion


2. cena - luxusní redbull PUMA taška na notebook, dámská sportovní kabelka PUMA, pánská peněženka PUMA + 6x vstup zdarma na párty Confusion


3. cena - luxusní dámská kabelka PUMA + 2x vstup zdarma na party Confusion

Za kontakt výherců je zodpovědný promotér akce. Soutěž končí 1.12.2010. Nápovědu k otázce naleznete na stránkách: www.lazyanddoctor.com. Vstupenky na párty lze vyzvednout pouze přímo na akci na základě dokladu totožnosti.

Soutěž skončila 03.12.2010.
 
Kde se poprvé potkali pořadatelé této noci DJové Lazy&Doctor?
  • a) na párty
  • b) na fotbale
  • c) na tenise
 
Výherci:
  • Jan Pospichal
  • Iveta Vacková
  • Roman Holíček
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016