PARTYINFO

 

STARDUST - DJ CONTEST

Datum konání:
04.12.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
Starling Jay, Steev & Stennly, Subgate, Tibiza, Greendust, One Way, Volume Plus, Mr. Funky Machine
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:30, vstup: 60,- Kč
 
 
House část DJ contestu na Stardust Night má své vítěze

Nedávno byl vyhlášen DJ contest o hraní na legendární klubové noci Stardust Night, přičemž byli vybíráni dva DJs na house stage a D´n´B stage. Nyní známe výsledky contestu o hraní na house stage!

 

Soutěžních setů o hraní na house stage bylo skutečně mnoho a většina byla velmi kvalitní, takže výběr dvou nejlepších byl jistě dosti obtížný. V neděli byla zveřejněna vybraná jména. 

První, kdo si jako "contest winner" zahraje na Sturdust Night je DJ Starling Jay, který namíchal velmi energický house set. Můžete si ho pustit na portálu Mixcloud.

Starling Jay - Stardust Night Contest by Jan Špaček on Mixcloud

Dalším výhercem contestu je dvojice Steev & Stennly, která připravila velmi povedený, energický, taneční set. Zde musím vypíchnout také velmi dobrou selekci. Set téhle dvojice si můžete poslechnout taktéž na portálu Mixcloud.

STEEV & STENNLY STARDUST NIGHT CONTEST [HOUSE MIX] by Steev & Stennly on Mixcloud

Výherci DJ contestu o hraní na D´n´B stage budou zveřejněni během tohoto týdne. Pro více informací sledujte oficiální facebook profil Stardust Night

Další Stardust Night proběhne v pátek 4. prosince v pražském Paláci Akropolis a vedle vítězů DJ contestu na ní vystoupí Subgate, Tibiza, Greendust, One Way, Volume Plus a Mr. Funky Machine.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z 81. Stardust Night v Paláci Akropolis od stanjaha
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016