CLANEK

 

Časopis Mixmag hledá největšího interpreta všech dob!

Přesně po roce, kdy respektovaný časopis vyhlásil obdobnou anketu o největšího DJe, hledá největší hudební skupinu či producenta. Zapojit se můžou fanoušci z celého světa. Anketa byla spuštěna 15. září na stránce: www.mixmaggreatest.com a hlasování je možné do 23. prosince.

 

Mixmag chce s pomocí hudebních fandů najít ten NEJ hudební projekt světa všech dob. Je jedno, zda se jedná o kapelu, seskupení či producenta. Magazín zabývající se taneční (elektronickou) hudbou je největší, nestarší a nejuznávanější na světě. Tím si volba zaslouží pozornost a výsledný žebříček bude mít vypovídající hodnotu.

Lidé stojící za časopisem udělali předvýběr a předložili seznam sta nominovaných jmen. Seřadíme-li ho abecedně, stojí na počátku A Guy Called Gerald a na konci X-Press 2. Jsou tu hudebníci, kteří fungují již mnoho let, (The Prodigy, The Orb...) nebo naopak krátce (Chase & Status, Deadmau5). Mezi nominované se dostaly i skupiny-veteráni nebo už neexistující (Happy Mondays, The Human League, Kraftwerk či Faithless). Účastníci ankety se však nemusejí omezovat jen na zmíněnou stovku interpretů. Pokud svého oblíbence na seznamu nenaleznou, můžou navrhnout vlastního.

Pokud také chcete ovlivnit volbu, svůj hlas můžete dát zde. Hlasování bude ukončeno 23. prosince 2011 a výsledky vyhlášeny začátkem roku 2012.

Honza Louda

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016