ROZHOVOR

 

DJ Lange: "Život bez elektronické hudby je jako film bez soundtracku."

DJ Lange se narodil v Shrewsbury. Jeho kariéra začala v roce 1997, podpisem jeho první nahrávací smlouvy s Additive Records ve Velké Británii. Brzy dosáhl popularity a upoutal pozornost matadorů jako Paul van Dyk , Sasha , Paul Oakenfold a Judge Jules . Nyní vystoupí na poslední edici Trancefusion - Time To Say Good Bye, která proběhne 4. dubna v Průmyslovém paláci na letenském Výstavišti v Praze. Podívejte se, co pořadatelům před svým vystoupením prozradil v rozhovoru.

 

 

Ahoj Sturate! Těšíš se, že budeš hrát back to back set s Andy Moorem?

Jasně! S panem Moorem je to vždycky skvělé a přivezeme spoustu nových věcí, na kterých právě pracujeme.

 

Co si pamatuješ ze svého vystoupení na Trancefusion Autumn 2012?

Lidi byli skvělí a to místo opravdu výborné, krásná atmosféra. Zůstal jsem celý víkend v Praze a chodil po památkách, což většinou nedělám, když vystupuju, takže to bylo celkově moc příjemné.

 

Budeš součástí výjimečného line-upu na úplně poslední Trancefusion. Jak se cítíš?

Opravdu mě těší, že jsem opět pozvaný. Je to pro mě čest, že budu hrát na poslední edici. Line-up je kolosální a nemůžu se dočkat!

 

Začal jsi s DJingem před nějakou dobou a viděl jsi během těch let spoustu změn. Jak si myslíš, že se trance vyvine v příštích pěti nebo deseti letech?

To je vždycky těžké říct a trance se s tou spoustou odnoží tohoto žánru v dnešní době těžko definuje. Jedna věc je jistá, až ta současná bublina EDM praskne, hodně lidí z té scény bude hledat hlubší sound a tak by trance mohl zažít velkou obnovu.

 

Můžeš nám říct něco o Intercity?

Moje rádiová show Intercity běží od roku 2009 a od loňského roku vysílám každý týden. Je to pro mě velká šance být v kontaktu s fanoušky z celého světa, i s těmi, kteří nemohou přijet na akce. Celá ta show je o tom, že představuju nové tracky z trancu a příbuzných žánrů a to nejnovější z mého vydavatelství Lange Recordings. Najděte si jí na ah.fm každou středu nebo si stáhněte podcast na iTunes.

 

Lange pres. Intercity 213 by Lange on Mixcloud

 

Prosím, dokonči tuto větu: Život bez elektronické hudby….

Život bez elektronické hudby je jako film bez soundtracku.

 

Rok 2015 právě začíná. Jaké máš plány na tenhle rok? Připravuješ nějaké nové věci?

Připravuju nové věci, které vyjdou už brzo, například single s vokalistou Tomem Tylerem. Taky plánuju několik společných tracků s Andy Moorem a doufám, že jeden z nich zahrajeme právě na Trancefusion!

 

Díky, že sis na nás udělal čas. Chceš něco říct svým fanouškům? Proč by neměli zmeškat poslední Trancefusion?

Díky a díky všem mým fanouškům, opravdu si cením vaší podpory. Trancefusion bude nezapomenutelná noc, uvidíme se brzy!

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016