PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Lost Frequencies, NERVO, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, Switch Disco, Amelie Lens, Adam Beyer, Mathame, FJAAK, Mind Against, Vintage Culture, Miss Monique, Maceo Plex, Sara Landry, Trym, 999999999, Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann, Mau P, Alfa Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi, Olympe
Live:
John Newman, Timmy Trumpet, Stephan Bodzin, Reinier Zonneveld
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

vstup: předprodej: https://balatonsound.com/cz/

 
 
Heineken Balaton Sound odhalil 20 posledních jmen Heineken Balaton Sound přivítá na pláži druhou vlnu hvězd Balaton Sound oznámil první část programu
Vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již dnes

Heineken Balaton Sound, jeden z největších plážových elektronických festivalů v Evropě, je zpět. Letní sezonu festival odstartuje 3. až 6. července 2024 na maďarském jezeře Balaton. První oznámení programu na příští léto se očekává již brzy a bleskový prodej "Early Bird vstupenek" je za rohem. Vstupenky budou k dispozici od 2. listopadu po omezenou dobu 72 hodin za skvělou "Early Bird cenu" 169,- EUR na 4 dny.

 

"Sound zážitek" je zahájen mimořádně výhodnou nabídkou: od 2. listopadu od 20:00 hodin budou po dobu 72 hodin k dispozici vstupenky Early Bird na 4 dny za cenu od 169,- EUR. Připomeňte si ty nejzásadnější okamžiky letošního festivalu a podívejte se na aftermovie!


Po značných pokrocích dosažených v minulém ročníku chystají organizátoři na následující rok řadu dalších vylepšení v různých oblastech, přičemž hlavním sponzorem zůstává společnost Heineken, jedna z nejznámějších světových značek piva. Anna Filutás, projektová manažerka Heineken Balaton Sound, uvedla: "Díky podpoře obyvatel Zamárdi se město rozhodlo, že v roce 2024 může být festival zahájen o týden později. Předpokládáme vyšší zájem jak z řad domácích, tak zahraničních návštěvníků, neboť bude festival lépe naplánován pro studenty, kteří byli vždy významnou návštěvnickou skupinou."

Balaton


Filutás dále dodala: "Letošní ročník festivalu získal pozitivní ohlasy, které vyzdvihovaly rozmanitost elektronických hudebních žánrů, velkolepé uspořádání pódií, okouzlující pláže a celkově vylepšenou infrastrukturu a vybavení." V roce 2024 se budou zážitky na pobřeží, díky nimž je Heineken Balaton Sound tak jedinečný, dále rozvíjet. Na základě zpětné vazby od návštěvníků přibudou nové kempingové služby a ke spokojenosti všech bude zmodernizováno hygienické zařízení.

Balaton


O festivalu Balaton Sound:

Balaton Sound je jedním z největších evropských elektronických plážových open-air festivalů. Koná se každoročně od roku 2007 na jižním břehu maďarského jezera Balaton a vystupují na něm live acts i DJs z celého světa, od undergroundových talentů až po mainstreamová jména.

Balaton Sound 2024 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 3. do 6. července. Více informací najdete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016