PARTYINFO

 

MÁCHÁČ 2023

Datum konání:
18.08.2023 - 19.08.2023
Místo konání:
Doksy - pláž Klůček
DJs:
R3hab, Morten, Anfisa Letyago, Kölsch, Matamar, Richard Reynolds, Subgate, Lucca, Chris Sadler, Victor Tellagio
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Na Mácháč 2023 míří R3hab, Morten, Anfisa Letyago a další

Pláž Klůček na břehu Máchova jezera zažije po roce opět jednu z největších letních párty u nás, kam se pravidelně sjíždí tisíce fanoušků elektronické taneční hudby. Ve dnech 18. a 19. srpna 2023 zde proběhne další ročník open air festivalu Mácháč, kde se během dvoudenního programu představí na sto zahraničních a domácích umělců.

 

Mezi hlavní páteční hvězdy bude patřit nizozemský dýdžej a producent R3hab, který má na kontě více jak 130 skladeb a řadí se tak ke globálně nejúspěšnějším hitmakerům. Kromě studiové spolupráce s umělci jako Armin van Buuren, Sia, Afrojack, Timmy Trumpet stojí i za úspěšnými remixy skladeb od Katy Perry, Lady Gaga nebo Rihanny. Loni složil oficiální hymnu pro festival Tomorrowland a posledních 5 let se drží v první patnáctce prestižního žebříčku DJ Mag Top 100 DJs.




Tentýž den se mohou návštěvníci těšit na Mortena, jednoho z nejoriginálnějších producentů, který stojí za stylem označovaný jako "future rave". Tento žánr razí od roku 2019 s Davidem Guettou ve společných skladbách i vystoupeních, kde kombinují techno, trance nebo future house.


Vrcholem sobotního programu bude vystoupení Anfisy Letyago, která patří mezi nejžádanější techno dýdžejky současnosti. Velký návrat k Máchovu jezeru zažije dánský producent Kölsch, jehož loňské vystoupení sklidilo velký úspěch.


Domácí scénu budou reprezentovat např. Matamar, Richard Reynolds, Subgate, Lucca, Chris Sadler, Victor Tellagio a další. Předprodej vstupenek probíhá na www.goout.net. Ty nejlevnější je možné zakoupit pouze do 15. května, poté se cena zvyšuje. Kompletní program a další informace najdete na www.machac.cz.

web

Facebook

Instagram

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016