PARTYINFO

 

TANGERINE W/ FATTY M, NILL GARÇON, PAVEL AELING, TERESI

Datum konání:
05.05.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Planeta Za
DJs:
Fatty M, Nill Garçon, Pavel Aeling, Teresi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: 200,- Kč do půlnoci / 250,- Kč poté

 
 
Druhý díl párty Tangerine je připraven na tento pátek

Hudební noc bez hranic Tangerine se po lednovém prvním vydání vrací do vršovické Planety Za. Tentokrát s ryze místním, avšak velmi šťavnatým line-upem...

 

Noc, kde neexistují žádné hranice a předsudky, přesně to je Tangerine. Hudební noc, kde se klade důraz především na zajímavou hudební selekci nejen v rámci disca nebo house music. Vršovická Planeta Za, komunitní prostor, který spadá pod pražský klub Ankali, bude v pátek 5. května v rámci druhého vydání Tangerine party hostit čtveřici místních DJs.

Pozvání nyní přijala stálice elektronické scény Fatty M. Milan stojí za skvělými pražskými warehouse parties Komiks, kde vystupovali umělci jako Palms Trax, Floorplan, Fantastic Man, Omar S, Steffi, Marcel Dettmann, San Proper, Tom Trago a další. Stále je také rezidentem v legendárním klubu Roxy. Jeho kariéra začala v roce 2004 díky fascinaci street artem a graffiti, která se brzy vyvinula v hlubokou lásku k elektronické hudbě od hip hopu po chicago house a detroit. Jeho široké hudební znalosti napříč mnoha žánry z něj dělají velmi všestranného DJe a v současnosti je jedním z nejvytíženějších DJů v Praze.

Následovala četná turné včetně New Yorku a Mexika, kde hrál na jednom z největších festivalů na světě - BPM spolu s Justinem Martinem, Catz 'N Dogz nebo Kim Ann Foxman na Pets Recording Showcase. V roce 2019 vystoupil na debutu Boiler Room Prague. V současné době vede hudební vydavatelství FM Label, který znovu propojuje žánry a staví mosty mezi hudbou, módou a designem. To vše vychází z jeho vize, kde je silně zakořeněná láska k hip-hopu a house music. FM Label podepsal smlouvu s umělci jako Egyptian Lover, Credit 00, Fett Burger, Olsvanger a jeho vlastním projektem Detente 2020. Debutové EP bylo na Clone vyprodáno během pouhých pár dní.

Tangerine

Jako další přijala pozvání skvělá DJka s pestrou hudební selekcí Nill Garçon. Nill působí napůl v Praze a Brně. Neustále zkoumá faktor dobré nálady a hudbu vybírá tak, aby rezonovala s "crowdem na danceflooru". House, nu-disco, italo, acid nebo breaky - to vše servíruje naprosto bez zbytečných skrupulí. Byla hostem již první Tangerine party, pro její uhrančivý hudební styl nemůže chybět ani teď!

Nesmí chybět ani zakladatelka konceptu Tangerine sessions Teresi se svou pestrou selekcí kombinující prvky balearic disca a house music. Kompletní line up pak uzavírá Pavel Aeling jenž ve svých setech putuje napříč žánry podle aktuální atmosféry.

Pro podrobnější info sledujte oficiální FB event.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016