PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
28.06.2023 - 01.07.2023
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Adam Beyer, Agents of Time, Alle Farben, Amémé, Anfisa Letyago, ANNA, Argy, Artbat, AXMO, Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Carl Cox, Cera Khin, Charlie Sparks, Charlotte de Witte, Claptone, Clara Cuvé, Coeus, Dimension, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Dubfire, Dubvision, Enrico Sangiuliano, Ferreck Dawn, Fred Lenix, Goodboys, Hardwell, Indira Paganotto, Joel Corry, Joris Voorn, Joseph Capriati, Justus, KSHMR, Kungs, Layla Benitez, Ofenbach, Matroda, Olly James, Pan-Pot, Parfait, Philipp Straub, Ran-D, Rebelion, Regard, Riton, Sam Paganini, Sébastien Léger, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, Sullivan King, Tchami, Tiësto, TNT, Regard, W&W, Will Sparks, Villain, Vini Vici, Yves V, VIIITO
Live:
Giolì & Assia, Satori, Tinlicker
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej: www.balatonsound.com/cz

 
 
Na festivalu Balaton Sound vystoupí i český DJ Viiito
Balaton Sound otevře své brány už na konci června

Sluneční paprsky se lesknou na klidné hladině jezera, ve kterém se koupou návštěvníci festivalu, v povzdálí hraje DJ a na baru čekají letní drinky. S přicházejícím večerem začínají areálem dunět basy a hrát ty nejchytlavější taneční melodie, které se prolínají s technem a dalšími žánry. Dav se nechává unášet až do brzkého rána, kdy jej pozdraví první paprsky vycházejícího slunce. To je Balaton Sound, jeden z největších a nejbarevnějších elektronických plážových festivalů v Evropě. V roce 2023 se vrací a od středy 28. června do 1. července rozzáří pobřeží Balatonu svými hity Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto, Hardwell, Charlotte de Witte, Carl Cox a celá řada dalších. Přinášíme 5 důvodů, proč letošní ročník nesmíte vynechat!

 

Perfektní line-up v jedinečných kulisách jezera Balaton

Balaton Sound je dokonalé spojení letní pohodové dovolené a neuvěřitelné festivalové zábavy. Tančíte, plavíte se na lodi, relaxujete na pláži nebo si požitkářsky hovíte v luxusních VIP zónách. K tomu všemu vám hrají své hity Armin Van Buuren, nebo Dimitri Vegas & Like Mike. Dále se fanoušci mohou těšit na sety Tiësta, Hardwella, Charlotte de Witte nebo Carla Coxe či Hardwella. Balaton je zkrátka defincí perfektně sestavené párty v unikátním prostředí. Kompletní program i s časovým rozvrhem najdete zde.

Balaton Sound


Párty na lodi se vrací

Po loňské odmlce so do programu vrací i legendární odpolední párty na lodi. Letos vás čeká skvělý program na palubě lodi vyplouvající z přístavu Siófok. Připravte se na párty uprostřed jezera Balaton s 300 dalšími návštěvníky festivalu! Budou hrát Edo DenovaChriss Ronson nebo Secret Factory! Více informací najdete zde.

Balaton Sound


Nové VIP prostory a skvělý festivalový areál

Samozřejmě, že Balaton Sound je hlavně velká party a zábava. Balaton Sound ale nabízí mnohem víc než jen koncerty a tanec před jedním z řady pódií. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž, kde si každý může dopřát zábavu dle svých potřeb. Od slunění a vodních sportů, přes řadu dalších sportovišť, posilovny až po adrenalinové atrakce. Navíc Balaton Sound je jedním z festivalů, kde se investice do VIP vstupenky opravdu vyplatí. Letošní festival představí čtyři nové jedinečné VIP prostory! Každá VIP zóna nabízí širokou škálu služeb od masáží a make-up salónu až po čerstvé nápoje při příchodu nebo exkluzivní večírky přímo vedle DJs na pódiu a dalších překvapení. Manažerka Balaton Sound Anna Filutas k tomu říká: "Balaton Sound je unikátním místem pro párty s nezapomenutelnými východy slunce na pláži Balatonu. Je ale také skvělým místem pro načerpání energie během dne. Snažíme se uspokojit všechny potřeby návštěvníků festivalu, od dobrodruhů až po návštěvníky, kteří hledají exkluzivitu a pětihvězdičkové služby."

Balaton Sound


Pouliční divadlo a Fashion HUB + show

Velkolepá produkce pouličního divadla má na festivalu obrovskou odezvu. Letos na Balaton Soundu budou legendární představení od Mirror Crew, Bubble on Circus nebo také úchvatná bubenická show v podání španělského souboru Brincadeira. Giant Street Theatre nabízí velkolepá pouliční divadla, ale i spoustu dalšího nehudebního programu bude bavit návštěvníky po celou dobu festivalu, jako jsou například i každodenní speciální fashion show, které budou mít na starosti pečlivě vybrané designérské značky a módní návrháři*návrhářky z celé Evropy. 

Balaton Sound


Párty tip pro zkušené "ravers": Hosté na každý den festivalu

Letošní program nabízí ještě jednu specialitu - Daily Takeovers, neboli jedinečné hostování párty kolektivů z celé Evropy. Na jedné stage se během festivalu vystřídají skupiny Next Level, Masquarade, Q-Dance nebo Rave Culture, které přivezou na Balaton Sound to nejzajímavější z alternativní a undergroundové scény v kombinaci s několika hvězdnými jmény, jako je např. Dimension nebo Claptone!

Balaton Sound

O festivalu Balaton Sound

Balaton Sound je jedním z největších evropských elektronických plážových open-air festivalů. Koná se každoročně od roku 2007 na jižním břehu maďarského jezera Balaton a vystupují na něm live acts i DJs z celého světa, od undergroundových talentů až po mainstreamová jména.

Balaton Sound 2023 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 28. června do 1. července. Více informací najdete zde.

 
Balaton Sound 2023 oznámil druhou vlnu účinkujících Balaton Sound 2023 představil první jména programu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016