PARTYINFO

 

STIMMING X LAMBERT: POSITIVE

Datum konání:
07.05.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
open air: Radim Linhart & Štěpán Janoušek (Jazz & Film Jazz show), Biodan with Jana Věnečková, Stimming X Lambert: Positive
House stage: Biodan, Hello Marcel live, Furrier (INTRO, PL), Täino, Lewis P, videoart: VJ Annie
Techno stage basement: Weltraum X Come In stage: Citty live, Eva Falt, Segment, ka.za, Axis Alpha
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: do 19:00 zdarma / do 22:00 150,- Kč / poté 200,- Kč

Line-up:
open air:

16:00 Radim Linhart & Štěpán Janoušek (Jazz & Film Jazz show)
18:00 DJ Biodan with Jana Věnečková
20:00 Stimming X Lambert: Positive

House stage:

22:00 DJ Biodan
00:00 Hello Marcel live
01:30 Furrier (INTRO, PL)
03:00 Täino
04:30 Lewis P
videoart: VJ Annie

Techno stage basement: Weltraum X Come In stage:

22:00 Citty live
23:30 Eva Falt
01:00 Segment
02:30 ka.za
04:00 Axis Alpha
 
 
Stimming a Lambert již v sobotu v klubu Cross

Nabitý večer plný hudebních zážitků se uskuteční v sobotu 7. května v pražském Crossu. Už v brzkých podvečerních hodinách zahraje před klubem přední jazzový pianista Radim Linhart. Skladatel a držitel světového rekordu zapsaného v Guinessově knize za schopnost zahrát zpaměti přes tři tisíce písní a skladeb, kterého na podiu podpoří člen skupiny Skety, držitel ocenění Nejlepší sólista v prestižní americké trombónové soutěži v kategorii do 25 let a profesor Konzervatoře Jaroslava Ježka, Štěpán Janoušek! Od 18:00 přinese trochu poslechové elektroniky Biodan, jehož set doprovodí houslistka Jana Věnečková.

 

Ve 20:00 přijde vrchol večerní části a nám dobře známý německý techno producent Stimming se svým speciálním vystoupením ve spolupráci s barokním pianistou Lambertem! Jejich spolupráce začala v momentě, kdy Lambert poprvé viděl Stimmingovo dokumentární video s názvem "perfection is for idiots". Poznal tak hudebníka s podobným pohledem, jaký má on. Následovala e-mailová komunikace a duo brzy začalo pracovat ve studiu a improvizovat. Jejich album "Exodus" vydané 9. března nevzniklo ve studiu, ale výměnou nápadů, samplů a náčrtů během cestování a turné. Lambert používal dřevěný hluk svého piana k vytváření beatů. Je jasné, že nás čeká vskutku nevšední hudební prožitek.

Stimming

Uvnitř klubu dále vystoupí disco / house uskupení Hello Marcel, polský Furrier, Taino nebo Lewis P. Dolní techno stage obsadí zástupci kolektivů Weltraum a Come In. Nebudou chybět DJky Eva Falt, Ka.Za a pánové Citty v live setu, Segment a Axis Alpha.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016