PARTYINFO

 

HOLY GOOF

Datum konání:
13.05.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Holy Goof (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: GoOut + www.roxy.cz 342,- Kč, NoD 330,- Kč

 
 
Holy Goof s odzbrojujícím úsměvem roztančí Roxy

S odzbrojujícím úsměvem na tváři Holy Goof roztáčí adrenalinem nasáklou směs house music, garage a grimeu. Zní přímočaře a těžce, přitom energicky a hravě...

 

Vyrůstal na hip hopu, Helter Skelter, závodně boxoval. Říká se, že jednou prodal svou sbírku desek, nakonec ovšem tvorba hudby vyhrála. Vystoupení v Boiler Roomu označuje za zlomový moment, od té doby si zahrál na Coachelle či Glastonbury, spolupracoval s řadou špičkových tvůrců (DJ Zinc, Jauz, Notion) a remixérů (Tiësto, Post Malone, Martin Garrix, Khalid). Pod hlavičkou londýnského Fabricu vypustil vlastní mix a dále vydává pod svým labelem HGMusic.

Holy Goof
Holy Goof, neboli svatý blázen, není žádný kněz ani nic takového – když v roce 2015 začínal, chtěl akorát originální a lehce dohledatelné jméno. Teď se o něm mluví jako o lídru současného žánru bass house a jeho jméno je na scéně nezaměnitelné.



"Vždycky jsem dělal jen to, co jsem chtěl," říká britský producent a DJ, který dostal rave ze sklepa do undergroundového mainstreamu. Do Prahy se vrací s plánem roztančit plnou Roxy.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016