PARTYINFO

 

FVLCRVM

Datum konání:
19.05.2022 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
FVLCRVM, Bols/Slob
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej Fource.cz: 350,- Kč

 
 
Flédu čeká futuristická AV show producenta FVLCRVM
FVLCRVM přiveze speciální AV show

Slovenský producent FVLCRVM patří už několik let k nejrelevantnějším hudebníkům na východ od našich hranic. Z bratislavského předměstí si to zamířil na proměnlivou hranu mezi mainstreamem a undergroundem – a pohybuje se po ní s mimořádnou elegancí. Tentokrát navíc láká na speciální AV show. V brněnském klubu Fléda vystoupí už 19. května a v pražské MeetFactory pak o den později 20. května. Vstupenky (350,- / 390,- Kč) jsou právě v prodeji na webu Fource.cz a v síti GoOut. Koncerty agentura Fource pořádá společně s jednotlivými kluby. 

 

Jeho maximalistická ADHD tvorba je opojně nepředvídatelná, když kombinuje pop nulté dekády s excentrickou klubovou elektronikou. Po loňském vyprodaném vystoupení na Střeše Radost se FVLCRVM vrací do Prahy s hybridním živým/DJ setem. 


Na své tour představí aktuální kolekci EP "Words Loose Meaning" a "Attentioncore". Stejně jako na nejnovějším singlu "Wildfire" na nich slovenský hudebník prozkoumává fascinující dystopickou budoucnost. Že FVLCRVM už dávno překročil hranice Slovenska, dokazuje i jeho účinkování v lineupech evropských festivalů, zařazení do rádiových playlistů BBC Radia 6 a KEXP nebo spolupráce s americkým producentem Machinedrumem, britskou umělkyní BABii, českou hudebnicí Annet X či rakouskou raperkou KeKe.


Současný koncertní vizuál spojuje dystopické motivy s abstraktními futuristickými prvky, to vše za pomoci poloprůhledné projekce, která navozuje iluzi hologramu. Autorem show i všech vizuálů je samotný FVLCRVM. Na koncertním provedení pak spolupracuje světelný designér Josef Čabom.

FB event Brno

FB event Praha

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016