PARTYINFO

 

BART SKILS (DRUMCODE, NL)

Datum konání:
12.11.2021 - pátek
Místo konání:
Praha - Distrikt7
DJs:
Bart Skils (Drumcode, NL), Subgate, Golpe, Tomas Sinn, TGT
Info:
http://www.distrikt7.cz
Popis:

vstup: předprodej GoOut.cz: 280,- Kč

 
 
Bart Skils z labelu Drumcode již v pátek v Praze

Jeden z nejvýznamnějších nizozemských techno dýdžejů zamíří 12. listopadu 2021 do pražského klubu Distrikt7. Skvělý producent, hudební inovátor a mentor patří společně s kolegy jako Enrico Sangiuliano, Joseph Capriati, Layton Giordani nebo Alan Fitzpatrick k tvrdému jádru labelu Drumcode Records. Celý večer bude mít kromě skvělého obsazení také jednu výjimečnost. DJ a producent Subgate odehraje set, kterým završí 20 let na techno scéně. Chybět nebudou ani domácí producenti Golpe, Tomas Sinn a TGT.

 

Není snad žádný fanoušek techna, který by neznal jeho remixy skladeb "Go" od Mobyho, "Universal Nation" od Push nebo veleúspěšný hit "Your Mind", který nemusel zrát ani rok a začalo se o něm mluvit jako o jedné z nejlepších skladeb poslední dekády tohoto stylu.




Jeho rukopis se drží rychlého groovy techna, které váže svižné temné melodie v dokonalý celek. Znalci možná najdou v jeho skladbách vlivy jeho vzorů, kterými byli Jeff Mills, Ricardo Villalobos a samozřejmě Adam Beyer, se kterým spolupracuje od roku 2012.




Vstupenky za 280,- Kč zakoupíte v síti GoOut.

www.distrikt7.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016