PARTYINFO

 

BOYS NOIZE (DE) + SUPPORT: FVLCRVM, EXPLICIT

Datum konání:
12.11.2021 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Boys Noize (DE), FVLCRVM, Explicit
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.cz, Smsticket.cz

 
 
Berlínský producent Boys Noize v čele oslav dvaceti let Flédy

Hvězdný německý DJ a producent Boys Noize uvede v Brně nové album "+/-". Nezaměnitelná osobnost elektronické scény se představí na Flédě v rámci oslav dvou dekád fungování klubu. Tvorba žánrově inovativního hudebníka se pohybuje na pomezí techna, house music a electro-popu. Autor řady žebříčkových hitů je blízký spolupracovník Skrillexe nebo Mr. Oiza. V Brně představí svůj žádaný DJ set.

 

Boys Noize je jedním z nejvýraznějších elektronických producentů generace. Díky pracovitosti a věrnosti k vlastním hudebním kořenům je uznáván na undergroundové i mainstreamové scéně. Během téměř dvou dekád kariéry spolupracoval s osobnostmi jako A$AP Rocky, Snoop Dogg, Bon Iver, Chance The Rapper nebo Tommy Cash. Aktuálně vydává po pětileté odmlce očekávané řadové album "+/-". "Je to pravděpodobně jedna z desek, do které jsem vložil nejvíce úsilí – od výtvarné stránky, přes hudbu, prostě všechno," vysvětluje Boys Noize v rozhovoru pro magazín Billboard a dodává: "Ukazuji tolik nových a odlišných věcí. Moje DJ sety jsou hlavně techno a house. Myslím, že lidé ode mě nečekají takovou nahrávku, pro mě je to ale oživení."

Boys Noize


Alex Ridha alias Boys Noize je jedním z nejvýraznějších hostů bohaté narozeninové sezony FXX. Klub Fléda v ní kromě znovuotevření slaví zejména dvacet let novodobé existence. "Boys Noize je jedním z nejvlivnějších producentů současnosti. Je to žánrový chameleon, který si však chrání jasný rukopis. To platí, ať už produkuje pro Depeche Mode nebo pro Ty Dolla $ign, za jehož skladbu "Midnight Hour" byl nominován na cenu Grammy," dodává dramaturgyně Marie Butula Cichá. Jádrem tvorby Boys Noize je techno a house. Právě temnými "bangery" jako "Overthrow" nebo "Cerebral" si německý hudebník získal fanoušky po celém světě. Tvoří také základní páteř jeho fanoušky i kritiky opěvovaných DJ setů.

Boys Noize
Ridha debutoval jako DJ už v patnácti letech. Jeho dosavadní bohatá kariéra zahrnuje pětici studiových alb, několik mixtapů, singlů a remixů. Se svou uhrančivě živelnou show křižuje svět. Je pravidelným hostem na velkých festivalech jako Coachella a Glastonbury. Zároveň je dodnes vítán v undergroundových mekách jako Berghain. Jeho nové album "+/-" (vyslovuje se jako "Polarity") vyšlo v září prostřednictvím jeho vlastního respektovaného labelu Boysnoize Records. Mezi Ridhovými hosty se tentokrát objevují alt-popoví umělci jako Rico Nasty, Tommy Cash, Corbin nebo ABRA.

Ukázky:

Boys Noize – "Girl Crush ft. Rico Nasty
Boys Noize – "Midnight Hour ft. Skrillex, Ty Dolla $ign
Boys Noize – "Boiler Room LA: Lights Down Low DJ Set"
Boys Noize – "Boiler Room x Eristoff "Into The Dark" DJ Set"

FB event


O klubu Fléda:

Novodobá éra Flédy odstartovala po roce 2001, kdy vznikl v domě na Štefánikově ulici v Brně hudební klub. Od roku 2004 provozuje Flédu současný tým, který z místa vytvořil jeden z nejlepších hudebních prostorů v České republice. Dramaturgie klubu představuje jak zavedené kapely, tak mladé umělce a progresivní hudební směry. V programu mají své pevné místo větší a produkčně náročnější koncerty zahraničních hvězd i skromnější a autentické přehlídky lokálních hudebníků. Kromě klubových akcí Fléda každoročně produkuje velké open-air akce v různých brněnských lokacích. Od roku 2001 se na pódiu Flédy vystřídalo více než 6.000 interpretů, jejichž vystoupení zhlédl více než milion hudebních fanoušků. Klub používá špičkovou zvukovou aparaturu od firmy d&b audiotechnik.

www.fleda.cz
www.facebook.com/fledaclub
www.instagram.com/fledaclub/

foto: Shane McCauley

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016