PARTYINFO

 

MARK KNIGHT (UK) @ ROXY

Datum konání:
10.12.2021 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Mark Knight (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 390,- Kč + poplatky

 
 
Mark Knight vystoupí i letos v Roxy

Jméno, které sálem Roxy rezonovalo už několikrát. Špička house ledovce, prvotřídní DJ a producent Mark Knight hlásí návrat do Prahy. Mark Prahu i pražské fanoušky zbožňuje a tak není divu, že se rozhodl opět po roce vrátit na místo činu. V posledních třech letech se mu podařilo vždy vyprodat Roxy a i tentokrát se neočekává nic jiného. Nedoporučujeme otálet s nákupem vstupenek.

 

Mark Knight se stal legendou a pioneerem elektronické scény, což nepřichází jen tak, samo o sobě. Má za sebou nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live a rezidence po celém světě. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a DJe patří společný remix s Funkagenda Garnierovy "The Man With The Red Face", spolupráce s Underworld ("Downpipe") či remix pro Faithless ("Sun To Me").



Mark je zakladatelem jednoho ze stěžejních labelu Toolroom Records, který v posledních letech šíří svůj typický sound na pomezí žánrů house, tech-house a v současnosti i se špetkou aktuálního UK Garage. Hudební přesah a kvalitu svých producentských "skills" pak dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas - "The End", která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin ("Nothing Matters"). 10. prosince budeme mít opět šanci dát si s ním jedinečnou cestu po zákoutích současné house music.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016