PARTYINFO

 

SZIGET FESTIVAL 2022

Datum konání:
10.08.2022 - 15.08.2022
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Honey Dijon, John Talabot, Calvin Harris, Steve Aoki, Denis Sulta & Mella Dee, Nina Kraviz, Kölsch, Seth Troxler, Folamour, Bob Moses, Ben Klock, Denes Toth, Eelke Kleijn, Paula Temple, Patrice Baumel, Perc, Sasha, Shanti Celeste, Joris Voorn, Francois X, Gerd Janson
Live:
Arctic Monkeys, Dua Lipa, Justin Bieber, Rilès, Yung Lean, Ofenbach, Viagraboys, Tokimonsta, Tourist, Taahliah, Boston 168, Kings Of Leon, Tame Impala, Anne-Marie, Bastille, Lewis Capaldi, Stromae, Sam Fender, Rüfüs Du Sol, Alan Walker, Caribou, FKJ, Jungle, Jon Hopkins, Sigrid, Slowthai, Ronnie Flex & The Fam, Woodkid, Alice Merton, Alfie Templeman, Apashe, Badgyal, Badbadnotgood, Beabadoobee, Black Honey, Channel Tres, Clutc, Dirtyphonics, Echonomist, Etapp Kyle & Daria Kolosova, FKA.M4A, Fontaines D.C., Floating Points, Giant Rooks, Glowal, Hector Oaks & SPFDJS pres SPFOAKS, Holly Humberstone, Iceage, Imogen, Inhaler, Jade Bird, Kensington, Kid Francescoli, La Fleur, Lauren Sanderson, Lola Marsh, Matador, Mezerg, Meute, Milky Chance, Musemecimyd, Myd, Nicolas Lutz, NGHTMRE, Noga Erez, OR:LA, Princess Nokia, Roi Perez, Remi Wolf, Role Model, Sevdaliza, SNTS, SLV (IT), TSHA, Viperdiva, Willikens & Ivkovic, Yunglean, Yves Tumor & Its Band, Lenny, SYML (USA), cleopatrick (CAN), Shelter Boy (D), Nova Twins (UK), French79 (F)
Info:
http://szigetfestival.com...
Popis:

vstup: předprodej: https://szigetfestival.com/cz/vstupenky/

 
 
Sziget odstartoval prodej vstupenek na nový ročník Na festival Sziget zbývá pár posledních permanentek Sziget festival hlásí kompletní line-up Na Sziget míří další čeští umělci
Sziget představil line-up Colosseum stage

Po potvrzení headlinerů, kterým vévodí Justin Bieber, Calvin Harris nebo Tame Impala, Sziget oznamuje kompletní program vystupujících na slavnou stage Colosseum – nejodvážnější open-air arénu pro elektronickou hudbu s kapacitou pro 2.500 lidí. Exkluzivně navržený 360stupňový prostor bude hostit největší současná jména elektronické scény a bude se vyznačovat zcela zrekonstruovaným prostředím, špičkovou zvukovou a světelnou technologií, což umožní návštěvníkům Szigetu párty celý den a noc. Třídenní a šestidenní vstupenky a ubytovací možnosti na Sziget 2022 jsou v prodeji. Více informací najdete zde.

 

Mezi největší hvězdy, které se na Colosseum stage během festivalu představí, bude patřit Seth Troxler, který posluchačům nabídne svůj nakažlivý mix house a techno hudby. Ze Španělska přijede roztančit obyvatele Ostrova svobody DJ a producent John Talabot. Berlínskou techno scénu bude zastupovat dlouholetý rezident světoznámého klubu Berghain Ben Klock!

Sziget


Mezi dalšími hvězdami bude dánský DJ a producent Kölsch, který má za sebou spolupráci s Coldplay, Imogen Heap nebo London Grammar, a na Sziget přiveze svůj nezaměnitelný house sound. V neposlední řadě bude světovou DJ špičku zastupovat v New Yorku a Berlíně usazená Honey Dijon, od které můžeme čekat hravý a bujarý mix klasického house a disca s rytmickým technem.

Sziget


Kromě nově oznámených umělců Sziget již dříve potvrdil vystoupení mnoha světově známých umělců a kapel s cílem nabídnout doposud největší program ve své historii! Od jmen jako Arctic Monkeys, Lewi Capaldi, Dua Lipa, Sam Fender, RÜFÜS DU SOL přes Bastille, Slowthai, Sigrid, Kings of Leon k největšímu headlinerovi Justinu Bieberovi.


O Szigetu:

Festival Sziget každý rok vítá stovky tisíc návštěvníků a jeho cílem je přivézt během šesti dní ta největší hudební jména z nejrůznějších žánrů! Sziget však není jen o hudebních zážitcích: Je o lásce, umění a svobodě ve všech možných formách! Je to hudební a kulturní festival, který návštěvníkům nabízí jedinečné léto plné koncertů, uměleckých programů, představení, besed a mnoho dalšího. Protože Sziget v maďarštině znamená "ostrov", samotný festival Sziget se nachází na nádherném ostrově Óbuda v srdci maďarské Budapešti. Leží v blízkosti centra města a dává návštěvníkům festivalu možnost prozkoumat Budapešť kdykoli během návštěvy Szigetu. Život na festivalu nezastavuje. Koncerty a hudební vystoupení běží každý den od časného odpoledne a trvají až do úsvitu. Sziget si však můžete užít i jinak než na koncertě. Ať už navštívíte některou z besed a přednášek, zhlédnete některé z divadelních představení nebo se rozhodnete si zasportovat či jen odpočinout na pláži, vyžití na Szigetu najdete vždy.

Samsung Colosseum line-up:

10. srpen:

Possession pres

Nina Kraviz (RU)

Paula Temple (UK)

Perc (UK)

Hector Oaks (DE) & SPFDJ (SE) pres SPFOAKS

Viper Diva (FR)

Francois X (FR)

Imogen (UK)

 

11. srpen:

RA pres

Seth Troxler (US)

John Talabot (ES)

Nicolas Lutz (UY)

Or:la (IE)

Willikens & Ivkovic (DE)

Roi Perez (DE)

 

12. srpen:

Deadcode pres.

Ben Klock (DE)

SNTS (ES)

Etapp Kyle & Daria Kolosova (UA)

Boston 168 live (IT)

SLV (IT)

 

13. srpen:

Secret Fusion pres.

Kölsch (DK)

Joris Voorn (NL)

Patrice Baumel (NL)

Glowal (IT)

Echonomist (GR)

Musumeci (IT)

 

14. srpen:

Kattarzis pres.

Honey Dijon (US)

Denis Sulta & Mella Dee (UK)

Gerd Janson (DE)

Shanti Celeste (UK)

fka.m4a (UK)

 

15. srpen:

Cinematine pres.

Sasha (UK)

Matador (IE)

Eelke Kleijn (NL)

La Fleur (SE)

Denes Toth (SK)


Sziget se vrací 10. - 15. srpna 2022. Další podrobnosti o Szigetu najdete zde.

 
Sziget Festival oznámil další hvězdy pro tento ročník Festival Sziget představil první tři headlinery Mimořádný předprodej vstupenek na Sziget již brzy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016