PARTYINFO

 

EXIT 2.0

Datum konání:
08.07.2021 - 11.07.2021
Místo konání:
zahraničí
DJs:
David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Tyga, Boris Brejcha, Honey Dijon, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Dax J b2b Kobosil, Denis Sulta, Francois X, Juliana Huxtable, Marko Nastic, Marky Ramone, VTSS b2b SPFDJ, After Affair b2b Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djokovic, Lag b2b Insolate, Layzie, Massimo, Monosaccharide, Reblok, Runy, Space Motion, Thundermother, Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Hot Since 82, Sabaton, Topic, Robin Schulz, Satori, Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel, Roman Flügel, Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena, Roni Size, LTJ Bukem, Charlotte de Witte
Live:
999999999, Onyvaa, Metronomy, Laibach, Asaf Avidan, Meduza, Sabaton, Amira Medunjanin, Buc Kesidi, Jonas Blue
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: www.ticketmaster.cz

 
 
Studie neprokázala nákazu Covid-19 během festivalu EXIT 40.000 fanoušků oslavilo 20. ročník festivalu EXIT Program festivalu EXIT doplní Roni Size a Charlotte de Witte Srbská vláda potvrdila letní festivaly 8 tipů, proč navštívit největší festival na Balkáně EXIT nabízí očkování zahraničním návštěvníkům Dvacet nových jmen v programu festivalu EXIT Za jedenáct týdnů se uskuteční festival EXIT
20. ročník festivalu EXIT se bude konat podle plánu

Organizátoři zůstávají ohledně konání 20. ročníku srbského festivalu EXIT optimističtí a chtěli by uklidnit fanoušky, kteří mají obavy po zrušení festivalu Glastonbury. Přípravy probíhají podle plánů a světové hvězdy, jako jsou David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Solomun, Paul Van Dyk, Boris Brejcha, Metronomy, Sepultura a mnoho dalších uvidíme 8. – 11. července v ikonické pevnosti Petrovaradin.

 

Hlavním důvodem k optimismu je rychlost vakcinace v Srbsku, které je v současné době třetí v Evropě a sedmé na světě v úrovni proočkovanosti obyvatelstva. Podle plánu bude každý měsíc očkováno milión obyvatel (přibližně 15% populace) a díky tomu lze během jara očekávat výrazné utlumení aktivity viru a návrat k normálnímu životu uvolněním omezujících opatření.

EXIT


"Co se týče konání výročního festivalu EXIT v roce 2021, zůstáváme optimističtí. Bezpečnost všech návštěvníků, umělců i zaměstnanců je samozřejmě naší prioritou a loňský projekt Life Stream nám ukázal, že je možné uspořádat akci se zdravotními a bezpečnostními opatřeními na nejvyšší úrovni," 
řekl Dušan Kovačević, zakladatel festivalu EXIT. "Vzhledem k tomu, čím jsme si v minulém roce všichni prošli, se míra natěšení na letošní festival dá srovnávat snad jen s euforií na prvním mezinárodním EXITu v roce 2001. Ten se konal po desetiletí izolace a konfliktů na Balkáně v 90. letech minulého století. Právě uvolnění obrovské potlačované energie před dvaceti lety vyústilo na festivalu EXIT a přineslo mu reputaci akce s nejzajímavější atmosférou a životními výkony vystupujících hvězd."

EXIT


V loňském roce patřil EXIT k několika málo akcím, které měly díky projektu Life Stream živé publikum. Ve spolupráci se Světovým potravinovým programem OSN se podařilo zorganizovat zcela bezpečnou akci i během pandemie.


Festival EXIT byl založen v roce 2000 v University Parku jako studentské hnutí pro boj za mír a svobodu jak v Srbsku, tak na Balkáně. Za posledních 20 let se rozrostl na jeden z nejvýznamnějších hudebních festivalů na světě a do místa svého konání, města Novi Sad, přinesl v letech 2013 a 2017 cenu za nejlepší evropský festival. EXIT se koná v jedné z největších středověkých pevností v Evropě.

Vstupenky zde.

 
Festival Exit už ladí progam roku 2021

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016