PARTYINFO

 

MULTIVERSUM LAUNCH PARTY S RADIO 1

Datum konání:
03.07.2020 - pátek
Místo konání:
Tiskárny Liberec
DJs:
Nitrous (Volnej Průběh), Stanzim (Volnej Průběh), Not Tonight (Shadowbox), Kletis, Mooris (Influence Collektive)
Live:
Live mapping: Duck The Mainstream
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: do 19:00 100,- Kč / poté 150,- Kč

 
 
Radio 1 se představí v Liberci

Dvě stě let stará stavba s bohatou historií je dnes spíš jizvou na tváři města. Rozpadající se omítka, rozbitá nebo prkny zatlučená okna, počmárané zdi a strašidelný zjev unavených domů. Za tím vším se ale skrývá pozoruhodná ukázka industriální architektury Liberce, která si rozhodně zaslouží pozornost. 

 

Spolek Multiversum připravuje sdílený prostor pro koncerty, divadla, ateliery a rezidence v jedinečném konceptu, který jak doufá, jednou provždy změní Liberec. Pilotní akce pod záštitou spolku Multiversum proběhne 3.7. a posvětit jej přijedou DJs z Radio 1, které je nově dostupné i na vlastní liberecké frekvenci 98,7 FM. Král nedělních poslechových dýchánků Nitrous, Stanzim, jehož DJské začátky sahají až do roku 1990 a stál u zrodu první tuzemské nezávislé rozhlasové stanice Radio 1, a Not Tonight, hudební projekt Rudolfa Matějíčka z pořadu Shadowbox, orientovaný spíše do temných hlubin techna a IDM.

Jako lokální support vystoupí promotér a zakladatel Shotgun Festivalu Mooris společně s hudebním producentem Kletis, který zde zároveň pokřtí své nedávno vydané album "Black Rainbow".

O vizuální doprovod se postará Duck The Mainstream svoji live mapping projekcí.

Jelikož se jedná o akci v památkově chráněném areálu, je nutné a nezbytně důležité dodržovat stanovená pravidla.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016