PARTYINFO

 

ACIDELIKA OPEN AIR 2019

Datum konání:
21.06.2019 - 23.06.2019
Místo konání:
Ostrovec - Kemp Varvažov
DJs:
Warlock (UK), Millex (DE), Duke Slammer (UK), Frank Bean (DE), S-Max (DE), Spiritual Sound System, Yukimura, Stanzim, Nitrous, Josef Sedloň, Ans, Dash, Raidem, Quickie, Raveboy, Myclick, Fred, Yan, J.Dušek, Bebe, Morf
Live:
The Mover Live (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Osmý Acidelika Open Air hlásí změnu lokace

Drazí příznivci milého undergroundu a hudební fajnšmejkři, projekt Acidelika se hlásí s již osmým dílem nezávislého festivalu Acidelika Open Air. Vaše smysly i nesmysly budou opět řádně nakrmeny!

 

Letošní ročník s sebou přináší opravdu originální a pestrý výběr účinkujících a především změnu lokace. Tentokrát nás Acidelika zavede 80 km od Prahy do jihočeských lesů, kde se v krásném údolí u řeky Skalice nachází rekreační středisko Spolana Varvažov. Areál je samozřejmě vybaven pro plnohodnotný pobyt návštěvníků včetně ubytování, stravy a volnočasových aktivit.

Acidelika

Lineup je tentokrát vskutku parádní. Na dvou pódiích nabízí zajímavé a netradiční propojení účinkujících, které bychom v ČR dlouho hledali. Poprvé na české půdě vystoupí hned několik zahraničních umělců. Ikona rave techna - německý The Mover live, který má za sebou přes dvacet let působení na scéně. Z Anglie dorazí Warlock, výborný DJ kombinující breaky a techno s hardcore prvky. Poprvé se v ČR představí také Duke Slammer, kouzelník melodické acid house music. A z Berlína přijedou milí hosté S-max a Frank Bean, kteři reprezentují známé labely KilleKill a Boogizm. Českou scénu budou reprezentovat zkušení DJové Radia 1 a mnoho dalších prověřených a kvalitních jmen.

Pokud Acideliku znáte, pak netřeba představovat. Pokud neznáte, tak hoďte starosti za hlavu a 21. června přijeďte mezi milé lidi a skvělou hudbu. Zaručujeme, že budete odjíždět s úsměvem a těšit se na příští rok.

Music In Your Soul!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016