PARTYINFO

 

PAUL KALKBRENNER | COLOURS SELECTION

Datum konání:
22.08.2019 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Žluté Lázně
DJs:
Paul Kalkbrenner (DE), Karel Kösttal, Schwa + Lumiere
Info:
http://www.colours.cz...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej: GoOut, TicketPortal, Ticketmaster 850,- Kč, na místě 950,- Kč

 
 
Paul Kalkbrenner dorazí ve čtvrtek do Žlutých lázní

Prague, Berlin Calling! 22. srpna zaplaví pražské Žluté lázně euforická atmosféra pravého berlínského techna od toho nejpovolanějšího - německé legendy Paula Kalkbrennera. Vystoupení kultovního DJe, v jehož tvorbě se prolíná minulost, současnost i budoucnost taneční scény, má sílu bortit zdi, což ukázal již při svém koncertu na hlavní scéně festivalu Colours of Ostrava 2018.

 

Paul Kalkbrenner patří k největším hvězdám současné taneční techno scény. Prodal více než milión desek, na Spotify a YouTube dosahují jeho tracky stamiliónových přehrání a "headlinuje" největší světové festivaly. Německý DJ zahraje v Praze v rámci turné ke své osmé desce "Parts Of Life", která vyšla deset let po průlomovém a platinovém albu "Berlin Calling". Klubová kina tehdy uchvátil "berlínský Trainspotting" - snímek Berlin Calling, příběh o dokonalém souznění i tvrdém střetu undergroundové elektroniky se světem tvrdých drog.

Paul Kalkbrenner

Paul Kalkbrenner nevytvořil pouze intenzivní soundtrack k indie filmu, spíš se mu podařilo zhudebnit specifickou atmosféru, dost možná charakter celé tepající metropole. Šlo o velký razantní krok směrem na výsluní elektronické hudby a zároveň o definitivní stvrzení vlivu jeho vlastní tvorby v Evropě.

Paul Kalkbrenner    
Jeho dlouhé zrychlující ataky pochopitelně vzývají gradaci a přirozeně vtahují do jádra dění. Pracuje s širokou škálou energií, které se vzájemně prolínají a vytváří mimořádně chytlavý taneční celek. Jeho živá vystoupení vždy působí jako kompaktní, velmi pečlivě budovaná párty, v níž záměrně reflektuje všechny odbočky, smyky a experimenty ve své dosavadní tvorbě - od spontánních DJ setů v legendárních berlínských klubech přes hrubé nekompromisní techno až po současné cílené, ovšem stále chytré a zábavné návštěvy tanečního mainstreamu.

Paul Kalkbrenner            
                 
Vstupenky jsou v předprodeji v sítích GoOut, Ticketportal a Ticketmaster za 850,- Kč a na místě za 950,- Kč.

Koncert uvádí Colours Selection. Více informací na www.colours.cz.

Videa:

https://www.youtube.com/watch?v=92Q6cXbTwJA
https://www.youtube.com/watch?v=Pw3yK3RWOdQ
https://www.youtube.com/watch?v=wMFy7vgfBFc

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016