PARTYINFO

 

KÖLSCH - IPSO - ALL NIGHT

Datum konání:
24.05.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kölsch (DK), Zissou
2nd stage: Dansi, SoulKate, Rory Cochrane (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: 490,- Kč + poplatky GoOut https://goout.net/cs/listky/kolsch-ipso-all-night-long/vmbe/, 550,- Kč na místě

Line-up:
23:00 - 01:00 Zissou
01:00 - 06:00 Kölsch DJ set

2nd stage: Dansi, SoulKate, Rory Cochrane (UK)
 
 
Kölsch dnes v Roxy umíchá pětihodinový set
Kölsch předvede v květnu v Roxy All Night set

Na konci května čeká Prahu další velká elektronická show. Do Roxy se vrací jeden z velikánů současné elektroniky, dánský hudební vypravěč, excelentní hudebník a člen respektovaného nezávislého labelu Kompakt - Kölsch. Po dvou vyprodaných vystoupeních se rozhodl předvést českým fanouškům něco hodně exkluzivního. Do Prahy přijede představit svůj vlastní label IPSO a to hned celonočním setem ve stylu All Night. Těšte se na nekonečnou jízdu všemi zákoutími elektronické hudby, ale i hlubinami životního příběhu jednoho ze současných hudebních velikánů. Předprodej začal 11. února přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté online na webu Roxy.

 

Dánský producent Rune Reilly Kölsch má jedinečný dar vyprávět pomocí hudby silné příběhy, a to nejen cizí, ale především ten svůj vlastní. Jeho první album "1977" (2013) mapovalo období jeho raného a rozlétaného dětství s kompozicemi jako "Opa", "Oma" nebo "Loreley". Druhým, o kapku vyzrálejším, "1983" (2015) navázal na své cesty po Dánsku i jižní Evropě. Trilogii uzavřel v září předminulého roku albem "1989", které vychází z jeho turbulentních let dospívání, kdy se musel vypořádat kromě puberty i s těžkým rozvodem rodičů.

Kolsch
Kölsch už dvakrát v Praze předvedl dechberoucí DJské představení a beznadějně vyprodal ROXY. Ani tentokrát by tomu nemělo být jinak, doporučujeme brzký nákup vstupenek.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z akce Kölsch - Ipso - All Night od ronnyho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016