PARTYINFO

 

THE YELLOWHEADS (ESP)

Datum konání:
02.02.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
The Yellowheads (ESP), Thin & Thick, Subgate, Danny Bright, P-Jay, Marteen
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:30, vstup: předprodej: 299,- Kč https://bit.ly/2tCESpf

 
 
The Yellowheads v sobotu poprvé v Praze

Španělský techno projekt The Yellowheads již tuto sobotu poprvé vystoupí v Praze. Dvojice v ikonických maskách patří k tomu nejlepšímu, co je v současném techno zvuku ke slyšení. O support se postará stále věhlasnější projekt Thin & Thick a mnozí další!

 

The Yellowheads se na scéně pohybují od roku 2013 a za tu dobu posbírali zářezy na značném množství světových labelů (Toolroom, Tronic, Break New Soil, Analytictrail) a spolupracovali s řadou významných jmen, jako je například Cari Lekebusch, Alex Bau, Joey Beltram, Paride Saraceni a mnoho dalších. Zároveň jsou majiteli dvou vlastních labelů - Reload Records a Reload Black Label.


Za svoji kariéru posíbrali The Yellowheads i mnoho úspěchů v rámci žánrových žebříčků. V roce 2014 se umístili na 34. místě World DJs Techno List a jejich nejznámější skladba "Submerged" byla několik měsíců na 2. místě žebříčku Best Techno Tracks.


O jejich DJ skills přesvědčují pravidelně publikum po celém světě a kdo ještě neměl tu čest je vidět naživo, ten se o nich může přesvědčit díky jejich pravidelných studio sessions, které vydávají na jejich YouTube kanálu. Pokud to však stále nestačí, nezbývá nic jiného, než v sobotu dorazit do Stormu a posoudit na vlastní uši! Předprodej lístků stále běží zde.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016