PARTYINFO

 

MARK KNIGHT (UK)

Datum konání:
30.11.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Mark Knight (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 360,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/mark-knight/wrcd, NoD 370,- Kč
 
 
Mark Knight se v listopadu vrátí do Roxy

Legenda house music, těžká váha DJského ringu, producent nominovaný na Grammy - Mark Knight se vrací do Prahy. Jeho label tento rok slaví 15 let na scéně a Mark při této příležitosti pořádá světové turné. V posledních třech letech se mu podařilo dvakrát vyprodat Roxy a i tentokrát se neočekává nic jiného. Nedoporučujeme otálet s nákupem vstupenek. Předprodej začal 30. srpna v 15:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

 

Mark Knight působí dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale nenechte se zmást. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live  a residence po celém světě jsou výsledky teprve 34 letého Marka během 13ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a DJe patří společný remix s Funkagenda Garnierova "The Man With The Red Face", spolupráce s Underworld ("Downpipe") či remix pro Faithless ("Sun To Me").

Mark Knight

Mark je zakladatelem jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Records, který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.

Hudební přesah a kvalitu jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas "The End", která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin ("Nothing Matters"). 30. listopadu budeme mít opět šanci dát si s ním jedinečnou cestu po zákoutích současné house music.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016