PARTYINFO

 

ALISON WONDERLAND (AUS)

Datum konání:
26.07.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Alison Wonderland (AUS), NobodyListen, Vinfield & DE
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: GoOut
 
 
Alison Wonderland se představí v klubu Roxy

Do Prahy se poprvé chystá hvězdná australská zpěvačka, producentka a DJka Alison Wonderland. Drobná slečna z muzikantskými kořeny, které nedělá problém vzít do ruky violoncello nebo baskytaru, se však nakonec vzhlédla v produkci elektronické hudby. Odměnou jí nyní budiž mnohatisícové davy, které navštěvují její vystoupení po celém světě a zbožňují její drsný future bass / trap s něžným vokálem.

 

Rok 2015 se stal pro Alison velmi úspěšným poté, co její debutové album "Run" vyletělo na první příčku US Billboard Electronic Chart. V tom samém roce poprvé zahrála na dvou největších amerických festivalech Coachella a Electric Daisy Carnival. K tomu nutno ještě přičíst úspěšné evropské turné a rozsáhlé australské Warehouse tour, které bylo kompletně vyprodané.




Rok 2016 byl však ještě úspěšnější. Proběhlo vyprodané US tour s 30ti zastávkami, včetně New Yorku, Miami a Chicaga, a v rámci EDC se ten rok stala historicky první ženou - DJkou, která vystoupila na hlavní stage tohoto prestižního festivalu.




Album "Run" je velmi osobité a má široký stylový záběr - od elektroniky, future beats, trapu a dancehallu, až po klasickou hudbu a pop. Alison do alba promítla zkušenosti z jejího pobytu v Los Angeles a vyjadřuje na něm pocity z lidí, se kterými se setkala, lásky, úzkosti a zkušenosti z hudební branže. Letos přišla s novým albem "Awake", které sklízí obrovské úspěchy po celém světě. První dva singly, "Easy" a "Church", boří hitparády hned od svého vydání.




Její neskutečně živelný projev jí letos přinesl například vystoupení na hlavní stage nejúspěšnějšího evropského festivalu - belgického Tomorrowlandu. Těsně před tím se ale zastaví v Praze, aby nám předvedla své umění naživo. Stane se tak ve čtvrtek 26. července 2018 v klubu Roxy, kde ji doplní DJ NobodyListen a dvojice DJs Vinfield a DE.

Vstupenky jsou k zakoupení na www.goout.net.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016