PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
22.06.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents)
Live:
Filip Markes (sax), VJ PleiOne
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Páteční House 4 Adults podbarví Filip Markes

Léto v metropoli nám letos odstartovalo hezky s předstihem a tak si život v té rozžhavené Praze užíváme se vším všudy už pěkných pár dnů... Zahrádky nám tedy praskají ve švech, muziku můžeme poslouchat i pod širým nebem na plný pecky v rámci nejrůznějších festivalů s plejádou hvězd, ale sotva člověk chytne slinu a chce si kouzelný večer o něco málo protáhnout, hned ho stěhují kvůli rušení nočního klidu pěkně pod střechu, aby se ti ostatní bez potíží vyspali a nebylo v žádném případě slyšet ani ono pověstné cinknutí špendlíku. Co se dá dělat, policejní hodina je policejní hodina a ta se prostě musí dodržovat... Naštěstí to v hlavním městě žije i v útrobách nejrůznějších klubů po desáté hodině a to je i případ populární klubovny 2. Patro, která se klidně může stát i vaším útočištěm v čase následujícím. Rozhodně toho využijte během posledních pár červnových dnů, než se brány naprosto originálního prostoru v nejteplejších měsících uzavřou! 22. června se dočkáte pokračování rezidentního večírku House 4 Adults, který již šestým rokem cílí převážně na všechny starší a pokročilé, jež také v devadesátkách bez výjimky propadli house music! Jak tedy bude přesně vypadat červnová edice našeho mejdanu?

 

S návštěvou tentokrát nemusíte ani náhodou pospíchat... Brány dnes už legendárního podniku se totiž otevřou až ve 22:00 a spolu s tím se také roztočí první vinyl této dospělácké párty! Jak už bývá zvykem, ani tentokrát to na vás nenahrneme pod tlakem hned po startovním výstřelu, ale po parném dnu začneme náš set stavět velmi zlehka do výšky, abyste se nám hned zkraje nezapotili a tak dostanou přednost down tempo, příjemné lounge a balearic skladby a dojde samozřejmě i na nu disco, které nás tak dlouho tolik baví... Střídání po dvou deskách jsme si v poslední době hodně oblíbili a tak budeme v tomhle mixu plném výzev pokračovat i tentokrát a nebudeme na to sami! Ano, je to pro nás pokaždé velká čest, když nám společnost dělá mistr dlouhého dechu Filip Markes s táhlými atmosférickými plochami i poťouchlými kudrlinkami svého saxofonu a jednoznačně smekáme před jeho uměním i darem přizpůsobivostí! Je vyloženě radost ho pozorovat při práci, stejně tak jako našeho dvorního VJe PleiOne za zády. Útroby jeho počítače obsahují nepřeberné množství vtipných skečů let minulých, nejrůznější čísla amatérských i profesionálních tanečníků, k tomu si připočtěte jeho cit pro vystihnutí daného okamžiku a notnou dávku fantazie. Jindy bílé plátno tak pokaždé úžasně rozkvete a vy nebudete vědět, co v tomto vyhlášeném podniku sledovat dříve. Užijte si to, ať máte jednou na stará kolena na co vzpomínat...


Ať už budete skotačit od začátku do konce na parketě, či jen tak posedávat s přáteli na pohodlných sofa těsně před tím, než se vám rozutečou po světových turistických destinacích, vhod vám určitě přijde velká nabídka vychlazených drinků na baru. Navíc podávaná od opravdu zručného a rychlého personálu... Vypadá to na parádní večer, na jehož vývoji se budete nemalou měrou podílet i vy. A my se na vás těšíme už teď!

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016