PARTYINFO

 

DRUMY I NEDRUMY

Datum konání:
25.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Punto
DJs:
N.Dee, Honey T (Drumy i Nedrumy / Shadowbox), Stanjah (Drumy i Nedrumy), Namax
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: zdarma
 
 
Drumy i Nedrumy v květnu se speciálním hostem

Pražská DJská partička Drumy i Nedrumy se svou stylově nevyhraněnou hudební selekcí obráží nejen pražské kluby už nějaký ten pátek. V pravidelných intervalech můžete zástupce této crew vídat v Le Mirage na I.P. Pavlova, v dejvické Klubovně, a měsíc co měsíc také v legendárním smíchovském klubu Punto. Tento útulný klub je na české elektronické scéně zcela zásadní záležitostí, a proto se kluci z Drumy i Nedrumy crew rozhodli svou pravidelnou klubovou noc pojmout trošku netradičním způsobem a pozvat za gramofony speciálního mimopražského hosta. Hvězdného data 25.5. 2018 se tak v Puntu uskuteční mejdan, kde si přijdou na své především milovníci líbivých rytmů house music, vyletněných "garážovek" a v pozdějších hodinách i řízného techna. Když k tomu přidáte ještě fakt, že celá párty bude, jak je tomu již v Puntu zvykem, s volným vstupem, tak se z její návštěvy stává téměř povinnost!

 

A kdo že bude tím speciálním hostem? Až z divokého západu k nám do matky měst a nálad, stověžaté Prahy, přijede roztočit hvězdná kola plzeňská DJka, která nejen že pravidelně obráží plzeňské kluby a festivaly po celé republice, ale také se mimo jiné zúčastnila vyhlášené Red Bull Music Academy v Irsku. Řeč není o nikom jiném, než o DJce N.Dee, která nám, kavárenským povalečům a hippíkům, přijede zahrát to nejlepší, co klubová house a techno scéna může nabídnout. Tuto talentovanou DJku můžete s železnou pravidelností vídávat v plzeňských klubech Mazaný králíček, Papírna nebo Pantheon a díky její žánrové nevyhraněnosti dokonale zapadne do party Drumy i Nedrumy. Pestrá selekce, precizní mixy a vytříbený hudební vkus, přesně na tohle se můžete od N.Dee těšit!


Jako další host se zde představí pravidelný host D&N mejdanů, jehož jméno jistě znáte i z webu Techno.cz, kde připravuje rubriku HW-News, zaměřující se na DJský a producentský hardware. Pokud jste tipovali, že je to DJ Namax, tak hádáte správně. Namax je kliďas tělem i duší, což odráží i jeho selekce progresivních a undergroundových pecek. Není tedy lepší adept na zahájení mejdanu, než právě Namax se svým bagem plným house vinylů.


No a co by to bylo za párty bez zástupců pořadatelské Drumy i Nedrumy crew?! Tu nyní zastoupí samotný zakladatel této partičky, DJ a producent Honey T, jehož můžete také dobře znát z legendární české drumandbassové crew, Shadowbox. Honey T se v poslední době zaměřuje především na prosluněné rytmy UK Garage, a tomuto stylu se věnuje i při produkci svých skladeb. Svůj zatím poslední zářez měl na české kompilaci "Xion!", které se dostalo velmi vřelého přijetí u nás i v zahraničí. Mimo to má také za sebou pořádání oficiálních českých SoundCloud Meetingů, spojených s hudebními workshopy. Od doby, co byly Honeyho doménou hlavně zlomené rytmy drumandbass music, uběhl už nějaký ten čas, a je tedy jasné, že vám Honey po svém návratu z Bali dá okusit pravé a nefalšované ležérní plážové atmo plnými doušky. Jak ostatně sám Honey T říká: "bude to hodně cheezy!"


Za gramofony nebude chybět ani další zástupce Drumy i Nedrumy crew Stanjah, kterého jistě všichni dobře znáte z webu Techno.cz a také jako člena pražské Liquid DnB Crew. Ta se díky více než 60 tisícům fanoušků na své facebookové stránce stává vůbec největší celosvětovou crew, zaměřující se na melodické polohy drumandbassu. S touto crew připravuje pravidelné akce v klubu Cross Liquid Flights a Double Trouble. I když se Stanjah věnuje především zlomeným beatům, na večírcích Drumy i Nedrumy hraje převážně rytmy house music, jimž nechybí letní feeling, pozitivní vibrace, a jsou i tak trochu underground. Přesně to vám Stanjah naservíruje i v Puntu. "Groovy summer vibe, to chceš!"


Klubová noc Drumy i Nedrumy startuje v pátek 25. května ve smíchovském Puntu od 21:00. Vstup je tradičně zdarma a na místě vás čeká pozitivní atmosféra, rumy i nerumy a čtveřice DJů, kteří vám naservírují velkou porci kvalitní klubové hudby, dorazíte-li na tuto párty. Protože jako slovo #nejdu pro nás má úplně jiný význam!


FB event

Drumy i Nedrumy FB Fanpage

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016