PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ RUSTY K & DISTUNE & EDLAN

Datum konání:
04.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Rusty K (RUS), Didtune (NL), Volume Plus, Houbass, Skáčko, R-Flyer, Dirty Boy, Raptor, OZY, LU.D.KEY, Gifi G, Lifesize MC (UK), MC Corey
Liquid / Deep stage: Edlan (NL), Runky, Blofeld, Fallen Gemini, Stanjah, Theya, Dreamworkers, Fourstepper
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: do 22:00 100,- Kč / poté 150,- Kč
 
 
Double Trouble už tento pátek v klubu Cross

Je tomu už po léta zvykem, že spodní prostor na klubové noci Double Trouble patří pražské LiquidDnBCrew. Jak lidové pořekadlo traduje: "máj, lásky čas" proto není od věci ještě jedou stvrdit pěkně stylově to své prvomájové políbení o pár dní později pod rzí rozkvetlou designovou výzdobou klubu Cross se svou spřízněnou duší a to vše v rytmu těch nejvíc romantických "vibes", které zlomený žánr nabízí. K dokonalosti nadcházející květnové atmošky na DT snad chybí už jen flaška kvalitního sektu a ranní happy end. :)

 

Jako hlavní host se nyní představí vycházející hvězda holandské drumandbassové scény Edlan. Ten se blýskl svými releasy na značce Fokuz Recordings, kde překvapil skladbami, jež jsou plné srdceryvných melodií a procítěných atmosfér, občas až lehce zavánějící určitou melancholií. V současné době také vydává na fanoušky velmi oblíbené značce Liquicity, což znamená jen jedinou věc, a to, že tento mladík míří se svou tvorbou hodně vysoko a myslí to vážně. Jako další se zde představí tuzemský producent Zeal, který vystupuje pod hlavičkou projektu Dreamworkers. Původně dvoučlenný projekt dnes už zastupuje pouze Zeal, na kreativitě a nápaditosti jeho produkce to však nic neubralo. Zářezy na značkách Influenza Media, Celsius Recordings nebo DNBB Recordings hovoří za vše. Třetím hostem pak bude mladý talent, který se za dobu svého poměrně krátkého působení na scéně vyšvihl hodně vysoko, a nyní jej můžete vídávat hrát pod rakouským labelem Blu Saphir Records. Tento mladík si říká Fourstepper, a ještě donedávna ho většina z vás znala pod pseudonymem Roop. Samozřejmě také nebudou chybět ani zástupci "Liquidní krů" se svou nadílkou líbivých melodií a pozitivních vibrací, které pro vás nyní přichystají Runky, Blofeld, Fallen Gemini, Theya a Stanjah.



Hlavní stage tradičně patří partičce Drumbassterds! Prvním hostem bude ruská půlka projektu, který aktuálně válcuje svou neokoukanou produkcí na labelech, jako jsou Lifted, Eatbrain či RAM. Říkáš si, že by to mohl být Rusty K z Magnetude? Bingo! Další host dorazí z Nizozemska a i přesto, že o něm ještě není tolik slyšet, rozhodně neprohloupíš, když se na tohohle cápka jménem Distune zajdeš podívat! O support se kromě Basstardů postarají také Dirty Boy, Ozy, LU.D.KEY, Gifi G a z ostravska dorazí tvoje sluchovody poškádlit DJ RAPTOR a MC COREY!



Double Trouble startuje už tento pátek v klubu Cross od 21:00. Nenechte si proto ujít vystoupení interpretů, jejichž jména se jen zřídka objevují na plakátech tuzemských drumandbassových mejdanů. Jistě budete mile překvapeni!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016