PARTYINFO

 

SENSATION PRAGUE 2018

Datum konání:
23.06.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Ferreck Dawn, Franky Rizardo, Mr. White, Dirty South, Kevin Saunderson, Format:B, Dosem
Live:
MC Gee
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:30, vstup: www.sensation.com a www.ticketportal.cz
 
 
Sensation Praha odhaluje line-up
Sensation se v červnu vrací do O2 Areny s novou show

Nejslavnější světový event Sensation po pěti letech opět navštíví pražskou O2 Arenu. V sobotu 23. června 2018 Sensation přinese zcela novou spektakulární show. Praha se tak stane první evropskou metropolí, kde se tento nový koncept představí. Mezi lety 2007 - 2013 se v Praze uskutečnilo 7 vyprodaných edicí této veleúspěšné akce. Poslední evropská Sensation "The Final" proběhla loni v místě svého vzniku - Amsterdamu.

 

Předprodej vstupenek začne v úterý 23. ledna od 10:00 v síti Ticketportal.cz, takže určitě nezmeškejte šanci být mezi prvními majiteli vstupenek. Ty budou v prodeji tradičně v několika kategoriích: základní vstupenky (Regular Ticket) na plochu a přilehlé tribuny, VIP vstupenky (VIP Ticket) na exkluzivní terasu a Golden vstupenky (Golden Ticket), umožňující užít si večer v luxusním klubovém patře s cateringem.

Sensation


Sensation vznikla v roce 2000 v Amsterdam Areně původně jako jediný event, avšak během následujících let se z ní stal celosvětový fenomén. Do dnešního dne navštívila Sensation 34 zemí a přivítala více než dva miliony návštěvníků z celého světa. Získala ocenění "Nejlepší event roku" v zemích jako Holandsko, Německo, Austrálie, Brazílie či Dánsko. Sensation využívá pozitivní sílu hudby a tance jako univerzálního jazyka propojujícího miliony lidí po celém světě. Sensation spojuje všechny na tanečním parketu a vytváří neopakovatelnou atmosféru pospolitosti. Mnohatisícový dav oblečený v bílém pohltí přívalová vlna jednoty a euforie.

Více informací na www.sensation.com nebo www.unitedmusic.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016