PARTYINFO

 

HOUSE YOUR HEART VOL.3

Datum konání:
15.12.2017 - pátek
Místo konání:
Poděbrady - Charles Bar
DJs:
Dan Cooley (Radio 1), Waxwork (Music Please)
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč
 
 
House Your Heart zve potřetí do Charles Baru

Už sám název večírku dává tušit, že se jedná ryze o house noc, na které bude znít vždy vkusná a nekomerční house produkce. Třetím dílem House Your Heart vás provede nejen resident večírku Dan Cooley, zástupce kultovního Radia 1. Na pozici hosta se představí náš oblíbený dobroděj Karel aka DJ Waxwork na vlně svižně pulsujícího stylu tech-house.

 

Celý večer startuje ve 22:00 s velmi přátelským vstupem 60,- Kč. Připraven bude dynamický zvuk, dobře zásobené bary a samozřejmě celý servis s přívětivým přístupem, tak jak to v podání DB Production je standardem.

HOUSE YOUR HEART Baby!


DJ DAN COOLEY (Radio 1)


Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek. S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně house rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky nebo breaky.

Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge a 2. Patro. Kölsch, Fritz Kalkbrenner, Layo & Bushwacka!, Jan Blomqvist, 2Many DJs, Digitalism, 16Bit Lolitas, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran, to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval.

V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag. Sety ke stažení naleznete na www.sety.cz. V hlavním pracovním času se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

https://www.youtube.com/watch?v=Sqp7NO40z-M
https://www.youtube.com/watch?v=jYf2Zg342_s
https://www.youtube.com/watch?v=hjnoyHpRgZ8

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016