PARTYINFO

 

MOON:SHERRY VOL.15

Datum konání:
01.12.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Tráva, Twin
Live:
4Become1 with Dudu Morais (CZ/BRA)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč
Line-up:
22:00 - 4Become1 with Dudu Morais (CZ/BRA)
01:00 - Tráva
03:00 - Twin
05:00 - END
 
 
Tráva zahraje po šesti letech v Paláci Akropolis

Rezidentní akce MoOn:Sherry, která se v režii Vychytane.cz DJs koná v Paláci Akropolis již popatnácté, vás opět potěší dvěma hudebními scénami s velmi rozdílným hudebním zaměřením a především s další náloží skvělých umělců, kteří vás budou celou noc bavit svým vytříbeným hudebním vkusem a DJským uměním.

 

Hosté si na tento prosincový díl připravují skvělé, do blížících se Vánoc laděné sety, které budou bezpochyby pro všechny návštěvníky úžasným hudebním zážitkem. Rezidenti Moonu, kterými jsou DJ Dug (Sherry stage) na jedné straně a 4BeCome1 (MoOn stage) na straně druhé, si pozvali výjimečné hosty, aby návštěvníkům Akropole udělali opravdovou radost. DJ Tráva, bez nejmenších pochyb již od roku 1995 výrazná a velmi respektovaná postava naší elektronické scény, člověk supportující nespočet hvězd světového formátu, rezident klubu Roxy, několikrát DJ roku, člen projektu Significant Other, majitel labelu Lex Records a především precizní DJ s jedinečnou hudební selekcí, je poprvé hostem MoOn:Sherry a po více jak 6ti letech hostem Paláce Akropolis. Na jeho vystoupení na MoOn stage se opravdu moc těšíme!

Tráva

Ovšem ani Sherry stage, kde vládne Black music, Liquid, Funk, Soul, Hip Hop atd. se na tomto díle nebude držet zpátky. Dug si také pozval velmi výraznou postavu naší scény, právě té hip hopové a funkové. Je jím zakladatel a člen snad znovuzrozené formace Chaozz, která, ať se vám to líbí, nebo ne, udávala směr komerčnější hip hopové scéně u nás. Je jím DJ Ba2s, alias MC Bass a věřte, že se s tím kluci mazlit nebudou. Navíc je téma "Chaozz" zrovna v tuto chvíli velmi aktuální, neb se v kuloárech povídá o vracení se kluků na podia. Budeme se těšit! DJ Twin, další člen Vychytane.cz DJs, a zakladatel live projektu Prague Music Therapy, který bude uzavírat MoOn stage, si připravuje říznější setík, plný tech house music, abyste nám náhodou nepadali únavou a dostatečně se probrali. Twina můžete potkávat na mnoho akcích napříč celou naší republikou, kde hostí především techno párty. Na 15. dílu MoOnu vystoupí v sólo setu, bez doprovodu hudebníka. O závěr Sherry stage se postarají absolutně noví hosté našich akcí, ale zároveň i úplní nováčci na naší elektronické scéně. Dvojka DJs Badrick vs. Metroc. Kluci si jdou tvrdě za svým snem, tedy být respektovaní DJs a producenti, a my doufáme, že jim naše akce pomůže nastartovat kariéru a pořádně se naučit pracovat s publikem. 4BeCome1, který opět vystoupí v live setu se svým dvorním perkusistou z Brazílie Dudu Morais, bude celý večer otevírat a těšit se můžete na skvěle propracovaný set plný deep, tech a dub house music.

4BeCome1

Máme pro vás všechny připraveno jedno velmi zajímavé překvapení, které si ale musíme nechat pro sebe. Nicméně všichni, kteří dorazíte, toho budete svědkem! Brány Paláce Akropolis se otevírají úderem 22:00 a končit budeme velmi pozdě nad ránem. Vstupné je spíše symbolické, takže není nutné nad ním nějak dlouze přemýšlet.

Nenechte si 15. díl MoOn:Sherry ujít, bude to jízda od začátku do konce, protože Tráva, a samozřejmě všichni ostatní, prostě "umí"!

Přidejte se k nám na Facebooku aby vám nic neuteklo!

Další informace o účinkujících, sety, lineup atp. máme zde.

Videa:

Tráva

4Become1 with Dudu Morais

Twin

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016