PARTYINFO

 

WE ALL 16

Datum konání:
20.10.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Akvamen, Robot, Jeffology
Popis:
start: 22:00
 
 
Šestnáctý mejdan We All už v pátek

Nadcházející víkend se u nás již nějaký ten čas skloňuje v souvislosti s volbami. Ani předvolební a volební šílenství vás ale neochudí o každoměsíční příděl té nejlepší zábavy. Třetí říjnový pátek totiž bude patřit i dalšímu vydání oblíbené party We All, která se jako vždy odehraje v unikátním prostředí Klubovny 2. Patro. Jak již je zvykem, těšit se můžete na skvělou hudbu, super pití a parádní atmosféru.

 

Pravidelnou každoměsíční nálož funku, nu-disca a breaků si užijete již v pátek 20. října v Klubovně 2. Patro, kde vypukne další We All mejdan. V pořadí již na šestnáctém vydání této exkluzivní noci kromě rezidentních DJs Akvamena a Robota vystoupí tentokrát v roli hosta i DJ Jeffology, který si svým setem podmaní všechny přítomné.

Celá noc se samozřejmě ponese i na vlnách ledově namražených drinků Jägermeister, které budou k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích navíc dostane welcome drink zdarma od týmu krásných Jäger hostesek.

Zahoďte stres z náročného týdne za hlavu a přijďte se odreagovat na We All v pátek 20. října do Klubovny 2. Patro. Start jako vždy ve 22:00. Nepřestávejte lovit nové párty zážitky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016