PARTYINFO

 

VR/NOBODY - KŘEST ALBA PROUD

Datum konání:
06.10.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
VR/Nobody, Calin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: 300,- Kč na místě
 
 
VR/Nobody pokřtí v pátek album "Proud"

První říjnový pátek se v pražském Paláci Akropolis uskuteční křest alba "Proud", které má na svědomí duo VR/Nobody. Jak již má tato dvojice ve zvyku, půjde opravdu o velkolepou podívanou. Těšit se můžete na speciální audio – vizuální show, atraktivní line-up a zajímavé hosty.

 

VR/Nobody je dvojice Jakub "NobodyListen" Strach a Václav Rouček, která nepřestává lovit nové trendy a na české hudební scéně udělala slušný rozruch už svým debutovým albem "Yet." v roce 2015. Klukům se už tehdy povedlo svým městským R&B infikovat českou alternativní scénu. Nyní přicházejí s novinkovým albem "Proud", které přináší několik zásadních změn. Tou největší je bezesporu výměna angličtiny za češtinu.

Proud
"Proud" obsahuje sedmnáct skladeb, které Václav Rouček otextoval v rodném jazyce. Album se tematicky věnuje všemu, co běžně obklopuje dnešní "youngsters". Noc, kluby, láska, vztahy, bolest, hořkost, prázdnota. To vše za doprovodu nokturnální elektroniky, která nekompromisně odkrývá producentský rukopis Jakuba Stracha. Na albu se objevují i hosté, jako jsou Never Sol, Pil C nebo Calin.

Nobody

Pokud chcete slyšet nové songy jako první live, dorazte v pátek 6. října do Paláce Akropolis, kde duo VR/Nobody slavnostně pokřtí album Proud. K vidění bude i speciální audio-vizuální show. K té správné náladě přispěje i ledově namražený Jägermeister. Akce startuje v 19:00. Lístky budou k zakoupení pouze na místě za 300,- Kč.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016