PARTYINFO

 

EARTHQUAKE #5 /W TOBAX (RU)

Datum konání:
08.09.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
EarthQuake stage: Tobax (RU), Upfockerz, Krowak (Jump-Up.cz), Mouzl, Crippleffect (PmdR & Spill), Bicman, Frostbite
Second stage: Furious Freaks, McQuack, Saym, Prase, Stux
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.net http://stormclub.cz/vstupenky/#earthquake-tobax-dalsi-867737, na místě: 90,- Kč
 
 
Velký DNB víkend vás čeká v klubu Storm

Populární neuro-jumpup párty Earthquake se tento pátek vrací do pražského Storm klubu! Pozvání přijal nadějný ruský producent Tobax, který se šplhá mezi producentskou špičku. V sobotu proběhne dlouho očekávané finále 1. mistrovství ČR v DNB Stepu! V průběhu finálového večera zahrají live DJs a samozřejmě navazuje afterparty s nabitým line-upem až do ranních hodin.

 

PÁTEK – EARTHQUAKE #5 w/ TOBAX

Tobax, vlastním jménem Aleksei Strokov, je mladý a nadějný DJ, producent a člen Titan Records, který si získal podporu a chválu od jmen, jako jsou Noisia, June Miller, Ed Rush, Mefjus a A.M.C. Svou DJskou kariéru rozjel v létě roku 2010, kdy jste ho mohli chvíli slyšet pod názvem "Electronic Star", ale ještě téhož roku se přejmenoval na Tobaxe. Roku 2010 začal vydávat pod menšími labely, dokud mu roku 2015 nevyšla VIP verze tracku "Mezzanine" a "Lockdown" pod Titan Records. Od té chvíle Tobax hraje po celé Evropě a spolupracoval například i s LifeSize MC na releasu "Extaziest/Golem", dále s umělci Disprove, Malux a Current Value. Tobax upřednostňuje tvrdší styly DnB, ale současně do své hudby zahrnuje i atmosférické "backdropy".

FB událost




SOBOTA – FINÁLE DNB STEP CUP 2017 w/ VOLUME PLUS & DALŠÍ


Co je to DNB Step Cup 2017? Jedinečná taneční soutěž, která nemá v Česku obdoby. To je 1. mistrovství České republiky v DNB Stepu probíhající po dobu 5 měsíců v pražském klubu Storm. Ze 4 předchozích kol vzešlo 16 nejlepších tanečníků, kteří si změří své síly během finálového večera, a které jste také mohli vidět vystupovat v rámci DNB Step contestu na letním Let It Rollu. Jak vypadá DNB Step v podání jednoho z členů poroty tohoto mistrovství – Qiista – se můžete podívat ve videu.




Po skončení všech battlů bude následovat afterparty až do rána bílého! Těšit se můžete na DJe Volume Plus, zakladatele populární Drumbassterds crew, jehož sety vynikají především častými "double dropy", dlouhými mixy. Díky jeho kreativním setům plných bassů, vokálů a melodií nebudete nikdy chtít, aby přestal hrát. Jenže i "Volumáč" musí odpočívat, a tak uslyšíte i další skvělé DJs, jako jsou No Cure (reprezentují pražskou skupinu BASS DROP), neurofunk duo Mustaffa & Sheriff, zástupce temnýchzvuků Darkside crew DJe Cherwa a stálice DNB Step večerů ve Stormu DJs Baboon, Qiist a Owlie.

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016