PARTYINFO

 

SUMMER MADNESS AFTERPARTY W/ LADIDA & PAVEL BIDLO

Datum konání:
02.09.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Ladida, Pavel Bidlo, Subgate, Golpe, Sajmon
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma se vstupenkou ze Summer Madness Festivalu, ostatní 150,- Kč
 
 
Summer Madness Afterparty již tuto sobotu

Chystáte se na denní festival Summer Madness? Pak si nenechte ujít oficiální afterparty v klubu Storm, kde vystoupí Ladida, Pavel Bidlo, Subgate, Golpe a Sajmon. S festivalovou vstupenkou máte vstup zdarma!

 

SUMMER MADDNESS FESTIVAL:

Již tuto sobotu ve 12:00 startuje jedinečný a nový denní festival Summer Madness v pražském ErpetCentru. Nabídne vám premiéru nové taneční párty, která přinese to nejlepší z Pool parties v Miami a i něco navíc. Jedinečné dekorace, spoustu zahraničních DJs včetně legendarního Sander van Doorna a ruského rodáka Shapova, relaxační zóny, speciálního hosta a spoustu dalších překvapení. S VIP lístky si budete moci užít řádění v bazénu a vlastní bar. Prostě svět bez hranic na taneční scéně. Jakmile dozní závěrečný beat v Erpetu úderem 22:00, otevírají se vám dveře v klubu Storm, kde proběhne oficiální festivalová afterparty a vy tak budete moci pokračovat v tanci až do páté hodiny ranní!




Když se zmíní jméno Ladida, každému je jasné, že se mluví o první dámě českého DJingu. Je charakteristická svým přesným mixem a dynamickým elektronickým zvukem. Na začátku své DJské kariéry se soustředila především na melodické groovy techno, zatímco dnes se věnuje především minimal technu. Ladida však nefunguje pouze jako DJka, ale i jako producentka, jejíž úspěch spočívá především v širokém hudebním spektru a dlouholetých zkušenostech, které sbírá od roku 1995, a to nejen v rámci České republiky.

Pavel Bidlo je jedním z těch, kteří v 90. letech roztáčeli první vinylové desky v Bunkru a Radosti FX a představili české mládeži nový styl – house music, jímž byl sám okouzlen a fascinován. Jeho jméno plnilo sály po celé ČR a Bidla si tak všimli i zahraniční promotéři, díky čemuž pravidelně hrál např. v Holandsku, Německu, Anglii a USA. Dodnes hraje hlavně staré věci, a to nejradši z vinylů, protože podle něj mají lepší zvuk.

Subgate odstartoval svou kariéru v teenagerovských letech v roce 2001. V dnešní době právem patří mezi respektované domácí umělce na poli elektronické scény a vystupuje na předních eventech nejen v České republice, ale také v zahraničí. Během své kariéry byl součástí line-upů známých českých festivalů a eventů. Od roku 2010, kdy si Subgate odbyl svůj producentský debut, vydává releasy na labelech po celém světě.

Golpe, jedna z nejvyhledávanějších postav dnešní hardtechno scény, propadl zvukům techna už v 15ti letech a za mixák se postavil roku 2003. Od roku 2005 hraje pravidelně v klubech po celém světě a od roku 2008 se věnuje vlastní techno a hardtechno produkci. V jeho setech a tracích je vždy cítit jeho nálada a pocity, což je znát i na tanečním parketu.

Sajmon zveřejnil svůj první set v roce 2004 a od té doby hraje vedle předních českých jmen, jako je Tráva, Loutka, Chris Sadler, Elite, Paco, Aiffel, Michael Burian, Ladida, ale také zahraniční DJs jako například Tommy Largo, Da Sunlounge nebo Asad Rizvi. Sajmonův oblíbený styl je tech house, funky, deep house či progressive.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016