PARTYINFO

 

ECHOES: RONE LIVE (FR): MIRAPOLIS TOUR I

Datum konání:
20.10.2017 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
JPJ, Fly, Rivendel
Live:
Rone (FR), Bratři
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 300,- Kč (+ poplatky) Hostel Eleven (bez poplatků), Indies, SMSTicket.cz, 350,- Kč na místě
 
 
Vizionář elektronické hudby Rone vystoupí na Flédě

Headlinerem říjnových Echoes bude výjimečný producent elektronické hudby Rone. Klíčová postava francouzské scény vystoupí 20. října exkluzivně v Brně, na jediném koncertě v ČR. Samouk překypující tvořivostí a nadšením pro hledání harmonie mezi hudbou a jejím vizuálním ztvárněním představí živou show k novému albu "Mirapolis". Vstupenky v prodeji od 10. srpna na Smsticket.cz a v Indies.

 

Během posledních let vytvořil vizionář Rone osobitý zvukový vesmír vycházející z mnoha různých inspirací od rockové hudby přes japonskou kulturu manga, klasickou hudbu, skladby Jeana-Michela Jarré až po experimentální hudbu britského labelu Warp, přes jména jako Aphex Twin, Boards of Canada a detroitské techno Laurenta Garniera a Jeffa Millse. Jako bývalý student filmové školy tvoří v těsném spojení s vizuální kulturou a spolupracuje s mnoha osobnostmi filmového a výtvarného světa. Jeho barevné a širokoúhlé beaty s nostalgickými melodiemi doplňuje uhrančivá vizualita videoklipů. Nejslavnější z nich "Bye Bye Macadam" má na YouTube více než 21 miliónů zhlédnutí.

Rone
Albem "Mirapolis" Rone otevírá novou kapitolu své tvorby ve spolupráci s vynikajícím francouzským režisérem a scénaristou Michelem Gondrym (Věčný svit neposkvrněné mysli, Nauka o snech, Prosím přetočte), který je autorem grafického návrhu přebalu desky. Umístil na něj černobílý Roneho portrét na pozadí mrakodrapů a futuristických staveb připomínajících neofuturistické projekty architektonické skupiny Archigram ze 60. let 20. století a stavby z románu The Outer Zone francouzského spisovatele science-fiction Alaina Damasii. Album vyjde v říjnu 2017.

SUPPORT:

BRATŘI/ JPJ/ FLY/ RIVENDEL

Rone

ECHOES FESTIVAL

Festival elektronické hudby, který pravidelně pořádá klub Fléda, představuje nejaktuálnější zahraniční projekty a nadějné české talenty elektronické scény. Dramaturgie akce dává prostor audiovizuálním performancím a experimentování s hranicemi analogové a digitální hudby.

Ukázky:

Rone – "Bye Bye Macadam"
Rone – "Acid Reflux"
Rone – "Gravity"
Rone – "Live @ Philharmonie de Paris"

www.rone-music.com/
www.facebook.com/roneofficial/
www.youtube.com/user/RoneOfficialVEVO
Instagram.com/roneofficial
twitter.com/Roneofficial

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016