PARTYINFO

 

RED BULL 3STYLE

Datum konání:
21.09.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Friky, Flux, Roxtar, Ondrash, Australan, Lowa, Vec, Czech
Live:
Indy & Wich
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 150,- Kč na pokladně Lucerna Music Baru, 160,- Kč web Lucerna Music Bar nebo GoOut.net + poplatky
 
 
Red Bull 3Style jde do finále

Historicky 1. ročník kvalifikační fáze světové DJ soutěže Red Bull 3Style v České republice zná šestku finalistů národního kola, která si to 21. září v Lucerna Music Baru rozdá o postup na světové finále v polském Krakowě. I když půjde o hodně, bude to hlavně skvělá show a oslava DJského umění.

 

Již po 8. celosvětová DJ soutěž Red Bull 3Style svolává ty nejlepší DJs napříč kontinenty do boje o královský titul. Poprvé čeští DJs nemusí usilovat o divokou kartu, a tak se v Lucerna Music baru můžete těšit na LIVE 3Style showcase těch nejlepších. A že to bude jízda. Už jen jména finalistů napovídají, že půjde o nezapomenutelný mejdan.

Red Bull 3style

Šestka vyvolených

Šestici DJs, kteří postoupili do národního finále, vybrala v kvalifikačním kole mezinárodní porota Red Bull 3Style na základě zaslaného 5minutového tracku, složeného ze skladeb 3 různých žánrů. Nejvíce ji oslovili DJ Friky, jeden z nejuznávanějších a nejrespektovanějších turntablistů u nás. DJ Flux, pro nějž žádný žánr není překážkou. DJ Roxtar, žijící legenda, která hraje to nejlepší z funku, breaku, house, dance, hip-hopu. DJ Ondrash se cítí nejvíc doma ve funky a hip-hopu. DJ Australan, vyhledávaný DJ Bboy akcí, v minulosti usiloval o divokou kartu. A DJ Lowa, přední český party DJ s vysokou úrovní technického umění s gramofony.

DJ Wich

Show na prvním místě

V Red Bull 3Stylu nejde jen o hraní, ale o show se vším všudy, o interakci s lidmi, jak reagují a jak se nechají vtáhnout do akce. O to také v národním finále půjde. Porotu tvoří vítěz předloňského světového finále Eskei 83 a za českou stranu DJ Wich. Třetí porotce bude brzy oznámen. Společně vyberou jednoho, který dokáže skloubit jak technickou část, tak lidi nejvíce rozproudit. Jen 15 minut budou mít finalisté na to, aby oslovili publikum výběrem 3 skladeb různých žánrů, zručností za gramofony, prací s PC, přehrávačem a mixem a svým osobitým projevem. Vítěz si bude moci sbalit kufry na světové finále do Krakowa. Večer v Lucerna Music Baru se nebude točit jen okolo soutěžního klání. Akci zahájí moderátor večera DJ Vec svým showcase setem, Indy & Wich si střihnou mini koncert a celé to na afterparty završí DJ Czech.

Eskei

Red Bull 3Style jako propagátor DJ kultury

Red Bull 3Style není jen soutěž. Je to především akce, na níž se setkávají DJs z různého kulturního prostředí, kde se navzájem od sebe učí, rozvíjejí své schopnosti a baví lidi kolem sebe. Red Bull 3Style hledá nové tváře, nové talenty, propaguje DJ kulturu a usiluje o její rozvoj.

FB event

Kvalifikační videa finalistů naleznete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016