PARTYINFO

 

LET IT ROLL WARM UP W/ DC BREAKS (RAM, UK)

Datum konání:
14.07.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
DC Breaks (UK), Bifidus Aktif, Beesu, Mersi a hosté
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 100,- / 120,- Kč (+ poplatek) GoOut.cz: http://storm-club.cz/DC_Breaks_tickets, na místě 150,- Kč do 23:00 / poté 180,- Kč
 
 
LIR warm-up s DC Breaks již tento pátek v klubu Storm

Už tento pátek vás čeká tradiční pražský Let It Roll warm-up v klubu Storm! Pozvání na tuto jedinečnou událost tentokrát přijal britský projekt DC Breaks v rámci své tour k nové desce "Different Breed". V sobotu můžete nahlédnout pod pokličku Stormu v rámci akci Doors Open Day, kde se vám představí celý tým, se kterým si můžete společně zagrilovat na zahrádce. Dveře se otevřou už od odpoledních hodin a těšit se můžete na graffity jam s exhibicí a workshopem, DNB Step exhibici a následnou D´n´B afterparty – to vše zdarma!

 

PÁTEK – LET IT ROLL WARM UP W/ DC BREAKS

Britský D´n´B projekt DC BREAKS přijede představit novou desku "Different Breed", která vyšla na jejich domácím labelu RAM Records, a která obsahuje i novou verzi hitovky "Swag". Doplní je zkušení Let It Roll DJs a jejich hosté. Těšit se také můžete na promítání starších Let It Roll aftermovies, LIR dekorace nebo soutěž o vstupenky. Na místě bude také možnost zakoupit nejlevnější vstupenky bez prodejního poplatku. Srdcem projektu DC Breaks jsou londýňané Dan Havers a Chris Page, kteří se potkali na univerzitě v Edinburgu. Kromě nabitých klubových setů skládají také hity, jako je "Faithless" (feat. Bianca), který se hojně hrál v rádiích. Od počátku spolupráce s labelem RAM Records remixují pro velká světová jména, jako jsou Paloma Faith, Lady Gaga, Lana del Rey, Tinie Tempah a další. Tak započali cestu k novému albu, kde se prolíná více hudebních stylů – např. "Breathe" feat. Dave Gibson nebo "No One Like You" feat. Niara Scarlett. Se svou novou deskou se chystají na velkolepý vstup na mezinárodní scénu. Dle slov Chrise je toto album totálně odlišné od všeho, co doposud dělali. Přijďte a poslechněte si sami beaty, které Chris dal dohromady a texty, které napsal sám Dan.

FB událost





SOBOTA - OTEVŘENÉ DVEŘE KLUBU STORM

Sobotní program Stormu bude věnován široké veřejnosti, a to hned od odpoledních hodin. Na zahrádce klubu proběhne velká grilovačka za doprovodu dobré muziky, ale hlavně graffity jam s exhibicí a graffity workshopem. Malovat se bude symbolicky na všechny dveře z toalet, aby dostaly nový krásný kabát. Kromě toho si budete moci prohlédnout prostory klubu a seznámit se s celým týmem, který pro vás týden co týden připravuje mejdany, a s promotéry nejúspěšnějších pravidelných nocí. DNB Step Association, která ve Stormu pořádá první mistrovství ČR tohoto tance, přinese exibici DNB Stepu. Večer se můžete těšit na drum & bass afterparty až do rána bílého!

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016