PARTYINFO

 

OUTLOOK FESTIVAL OFFICIAL PRAGUE LAUNCHPARTY W/ LEVELZ (UK)

Datum konání:
04.07.2017 - úterý
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Smack, Jon Kennedy (UK), Sotusura (PS), Dryman & Denoir, Bassline Bude!, Volume Plus, Houbass, Skacko, Critical J, Matzet + MC Jelen & Brejchus Pavián
Live:
Levelz (UK) - Black Josh, Chimpo, Chunky, Fox, Metrodome, Rich Reason, Skittles, Sparkz, T-Man
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 17:00, vstup: do 21:00 150,- Kč / poté 200,- Kč
 
 
Britští Levelz vzácným hostem launchparty festivalu Outlook

Spolupráce holešovického Cross Clubu trvá už mnoho let. Rok co rok dáváme Praze ochutnat kousek nejlepšího festivalu v Evropě a vyvážíme CZ talent do chorvatské Puly. Loni nás na Outlooku reprezentoval Smack, tento rok to budou Volume Plus & Lifesize MC a Critical J & MC Jelen. Ani letos si neodpustíme oficiální launch party, tentokrát s hostem, jakého u nás opravdu jen tak neuvidíte. Cross poctí návštěvou devítičlenný projekt z Manchesteru, Levelz.

 

Manchester byl vždycky líhní kvalitní hudby a svůj status si uchovává i nadále, díky nové vlně producentů a MCs, kteří spojili síly právě v Levelz. Elektronická scéna v Manchesteru bublala už delší dobu, ale zlomový okamžik nastává okolo roku 2011, kdy manchesterský rodák Dub Phizix nakopnul krátkou half-stepovou revoluci s trackem "Marka". To způsobilo vlnu zájmu o další umělce a Manchester, jako vždy, ukázal že jeho kreativní podhoubí rodí jednu hvězdu za druhou, ať jde o rock, nebo grime a dubstep. Veteránům jako Chimpo a Fox, ale i nováčkům se najednou dostalo zasloužené pozornosti.

Levelz

V tu chvíli si DJ a promotér Rich Reason už nějakou dobu pohrával s nápadem spojit kreativní veličiny manchesterské scény v jednom projektu a právě to jsou Levelz. Po spoustě práce producentského týmu Dub Phizix, Metrodome, Biome a Chimpo a několika singlech konečně loni vyšla deska "LVL11", která hravě smete ostatní soudobou produkci nejen kvalitou a pestrostí, ale i humorem a nadhledem.

Levelz

Levelz dorazí do Crossu v devítihlavé tlupě. O selekci se postarají Rich Reason a Metrodome, mikrofony poplivou Black Josh, Chimpo, Chunky, Fox, Skittles, Sparkz a T-Man. Čeká vás naprosto nehorázná čtyřhodinová show, která nemá obdoby. Tuhle smršť jen tak někde neuvidíte a každý koho zajímá grime, dubstep nebo D´n´B má účast naprosto povinnou. Sami nevíme, jak se nám povedlo tuhle pecku přivézt a hned tak se to opakovat nebude.

Levelz

Začínáme od 18:00 na Cross Square, kde vás rozhýbe duo Dryman & Denoir, následovat bude Smack v DJ setu a hodinová ochutnávka Levelz pod širým nebem. V klubu dají věci do pohybu další rodák z Manchesteru, Jon Kennedy v kombinaci se speciálním hostem z Palestiny, DJ Sotusurou. Po smrtící náloži od Levelz vás do rána dokope dvojka Bassline Bude! se svojí nekompromisní heavyweight selekcí. Druhá stage bude patřit DnB crews, které nás letos budou reprezentovat na Outlooku, Drumbassterds a Next:Gen.

Vstupné je lidové, jak je v Crossu zvykem, do 21:00 za 150,- Kč, posléze za 200,- Kč.

Více info:

https://www.facebook.com/events/222746511537428
http://www.crossclub.cz
https://www.facebook.com/Levelzmcr/
http://www.outlookfestival.com/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016