PARTYINFO

 

ACIDELIKA OPEN AIR 2017

Datum konání:
16.06.2017 - 18.06.2017
Místo konání:
Milevsko - Růžená
DJs:
Ze MigL (Djax Up Beats, P), Dave Tarrida (Autofake, Tresor Records, A), Hanno Hinkelbein (Killekill, Death By Rainbow, UK), Ghándí, Spord, Redcliff, Quickie, Bebe, Nana, Tekstrue, Raveboy, Yukimura, Funk Halen, Abu, Nitrous, Stanzim, Ascha, Myclick, Ark, Morf, Yan, Jarda Dušek, Moreti, Tono, Kredenc
Live:
Furfriend (Killekill, DE)
Popis:
příspěvek: 400,- Kč pátek, nebo celý víkend, 200,- Kč sobota
 
 
Acidelika Open Air 2017 již tento víkend v RS Růžená

Projekt Acidelika se hlásí se šestým vydáním oblíbeného a tak trochu výjimečného audiovizuálního festivalu Acidelika Open Air! Po loňském velmi úspěšném ročníku se tentokrát společně vydáme na nové místo do krásné krajiny Jižních Čech. Tentokrát nás Acidelika zavede do rekreačního střediska Růžená, které obklopují lesy a louky, 80 km jižně od Prahy. Opět se můžeme těšit na jedinečné zahraniční interprety.

 

Po loňské ulítlé vychytávce jménem Anklepants Acidelika do Čech poprvé přiváží další netradiční živé vystoupení v podání berlínského super techno dua FURFRIEND. Rozhodně si toto překvapení nenechte ujít. Další jméno, které Acidelika představí v ČR zcela poprvé, je portugalský a naprosto vynikající DJ ZE MIGL, který tvoří hudbu od roku 1991 a svými nadupanými DJ sety doslova boří davy tancujících po celém světě. Vystoupí také pokaždé výborný rakouský DJ a velmi aktivní producent DAVE TARRIDA, který navštívil zimní vydání Acideliky v roce 2012 a byl také hostem párty Smash před dvěma lety v klubu Neone. Nemůže chybět ani vždy přátelský DJ HANNO HINKELBEIN, který je častým a oblíbeným hostem Acideliky a spolu s Furfriend zastupuje známý berlínský label Killekill.

Acidelika

Domácí obsazení obstarají známí DJové ze SOUNDSYSTEMU SPIRITUAL, který stojí za celým projektem Acidelika. Vystoupí táké DJové z RADIA 1 a mnoho dalších, kteří nabízejí kvalitní elektronickou hudbu.

Acidelika je od svého začátku založena na dvou hlavních bodech. Zajímavá a netradiční elektronická taneční hudba, která se do ČR málokdy dostane a kvalitní vizuální provedení celé akce. Kromě výborné hudby se tedy opět můžeme těšit na spoustu barev, všudypřítomných dekorací, vizuálních instalací a také na netradiční provedení obou pódií.

Acidelika

RS Růžená nabízí plně funkční vybavení a pohodlné zázemí pro strávení celého víkendu. Můžete se zde ubytovat v chatičkách nebo si postavit vlastní stany. Po celý víkend bude k dispozici místní jídelna, umývárny a sportovní hřiště. Acidelika doplní vegetariánské občerstvení, koktejlový bar nebo čajovnu. Pro ty, kteří nechají svá auta doma, je zde také možnost přímého autobusového spoje z Tábora až na místo a v neděli zpět.

Pá 16/6 TÁBOR - RůŽENÁ, odjezd 18:35, stanoviště č. 19
Ne 18/6 bus zast. RůŽENÁ - TÁBOR, odjezd 12:15

Pro veškeré info navštivte FB událost.

Acidelika

Nechte své starosti doma a přijeďte si s námi opět dobít baterky.
Prožijte něco jiného.
Prožijte ACIDELIKA OPEN AIR 2017.

 
Acidelika Open Air opět v půlce června a na novém místě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Acidelika Open Air 2017 od Lenky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016