PARTYINFO

 

RE.OPENING

Datum konání:
26.05.2017 - pátek
Místo konání:
Liberec - 11th
DJs:
Sasha Kaktus (Saktu, Heisenberg, RUS), Lucas Hulan (Microna), Lillou Chimy (Nightpunk), Gunnar Stiller (Upon.You, DE), Slurm McKenzie (Tanzmichmal, DE)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Liberecký klub 11th čeká v pátek re.Opening

11th je liberecko-pražský hudební projekt a klub, který koncem loňského roku představil liberecké scéně exkluzivní line-upy, prezentující nespočet svěžích jmen techno a house světové scény. Po svém nečekaném ukončení se opět hlásí o slovo a nutno dodat, že v nejlepší kondici a se spoustou novinek a překvapení. Téměř na den přesně se tak po půl roce otevřou brány nového domova v legendárních prostorách bývalého klubu Faux-Pass v Liberci. Tyto atraktivní členité prostory, skrývající se v podzemí přímo v centru města, nabídnou zázemí pro veškeré aktivity, které jdou ruku v ruce společně s novým začátkem a myšlenkou 11th. Určitě se je na co těšit!

 

Hned zprvu se lidé stojící za "Jedenáctkou" odmění svým příznivcům za delší odmlku eventem re.Opening, kde se představí berlínská trojka. Ikona legendárního klubu Club der Visionaere Sa Ktu, dravec Gunnar Stiller, jehož produkce nese nevídané tempo a posun nahoru a jejich support Slurm Mckenzie, což je tradiční překvapení, o kterém nikdo nepochybuje. Nakonec zástupce underground projektu Microna Lucas Hulan a Lillou Chimy z Nightphunk. To všechno vám 11th naservíruje na jednom z nejlepších zvukových systémů u nás za podpory značek XTA, QSC, RCF a Megaton.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016