PARTYINFO

 

CRYSTAL

Datum konání:
26.05.2017 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Robbie van Doe (Mental Asylum, UK), Kristy Jay Jay (Eargasmic, SK), Beck, Martin Gredner, Blueye
Popis:
vstup: 99,- Kč
 
 
Další díl párty Crystal již tento pátek

Po delší době době zazní Fabricem zvuky progressive trance & trance music v podání předních česko-slovenských jmen...

 

Pozvání přijal, coby headliner, talent nejen britské trance scény, člen mimořádně populárního labelu Mental Asylum, Robbie van Doe. V podobném duchu se bude odvíjet set dalšího extrémního talentu světové trance scény, slovenské Kristy Jay Jay, která na posledním Crystalu sklidila potlesk za předvedený výkon... Dynamika a melodie, zabalené do špičkového soundu, přinesly ovoce v podobě spolupráce s labely jako Black Hole, In Trance We Trust či Silent Shore. Stále častěji můžete Kristy spatřit na prestižních parties v zahraničí, kde "supportovala" například kolegům Cosmic Gate, Ferry Tayle, Darren Porter či Re-Order. Je také rezidentkou legendární párty Eargasmic.

Pozvání přijal také oblíbenec ostavského publika DJ Beck, chybět za Fabric nebude rezident Martin Gredner v progtrance setu a poprvé na Crystalu vystoupí ostravský trance mág Blueye. A to není vše!

Ve spolupráci s festivalem City Fest se dočkáte návštěvy promo teamu, který podá podrobné informace o této megaudálosti v čele s Ferry Corstenem. K dispozici budou pochopitelně levnější vstupenky a taky jich několik rozdáme zdarma v rámci soutěže.

Těšíme se na vás 26.5. ve Fabricu!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016