PARTYINFO

 

WE ALL 13

Datum konání:
13.05.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Akvamen, Robot, Buldog
Popis:
start: 22:00
 
 
Mejdan We All rozproudí Klubovnu 2. Patro už potřinácté

Už druhou květnovou sobotu ožije Klubovna 2. Patro další klubovou nocí s názvem We All. Večírek se jako vždy ponese na vlnách dobré nálady, vkusné hudby a těch nejlepších drinků. Tato kombinace zaručuje, že až do časných ranních hodin nepřestanete lovit ty nejlepší párty zážitky.

 

Za gramofony se tradičně postaví neúnavní matadoři české DJ scény – DJs Akvamen a Robot. Ti si pro třinácté vydání We All mejdanu jako hosta pozvali nadějného DJ Buldoga. Společně tak budou po celý večer servírovat menu složené z nejchutnější funk, rap a soul music.

We All

Jako na každém mejdanu We All nebude chybět ani smršť ledově namražených drinků Jägermeister, které budou k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích se navíc může těšit na welcome drinky zdarma. Ty bude u vchodu rozdávat tým krásných Jäger hostesek.

Dorazte v sobotu 13. května do Klubovny 2. Patro na třinácté pokračování legendární párty We All a vychutnejte si na vlastní kůži atmosférický večer plný skvělých drinků a parádní hudby. Nepřestávejte lovit nové zážitky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016