PARTYINFO

 

WE ALL 12

Datum konání:
14.04.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Akvamen, Robot, Evryday
Popis:
start: 22:00
 
 
Mejdan We All je tady už podvanácté

Užijte si Velký pátek netradičně a přijďte se pořádně pobavit do Klubovny 2. Patro, kde se 14. dubna rozjede v pořadí již 12. díl klubové noci We All. Celá noc bude jako vždy ve znamení super hudby, lahodných drinků a parádní párty atmosféry.

 

Dvanáctý We All mejdan bude navíc patřit i oslavám prvního roku na scéně, během kterého se vždy povedlo zaplnit celý klub. Vše jako vždy proběhne za přítomnosti hřmění kvalitních beatů rezidentních DJs Akvamen, Robot a jejich hosta. Pozvání tentokrát přijal DJ Evryday, který se postará o pořádnou nálož funku, soulu a rapu.

Celá noc se samozřejmě ponese i na vlnách ledově namražených drinků Jägermeister, ty budou k mání za speciálně nastavené ceny. Na prvních 150 příchozích bude venku navíc čekat limuzína Jäger beets s drinky zdarma. Kombinace vkusné hudby a skvělých drinků zaručuje, že rozhodně nepřestanete lovit nové párty zážitky až do časných ranních hodin. Dorazte v pátek 14. dubna do Klubovny 2. Patro na vlastní kůži zažít nezapomenutelnou We All atmosféru. Akce jako vždy odstartuje ve 22:00. Nepřestávejte lovit nevšední zážitky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016