PARTYINFO

 

CLIMAX W/JORIS VOORN (NL)

Datum konání:
27.05.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Joris Voorn (NL), Chris Sadler, Biodan
2nd stage: Yannick, Deff
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 350,- Kč + poplatky - GoOut: https://goout.net/cs/listky/climax-w-joris-voorn/xjcb/, Tpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2093407-climax.html, prvních 24 hodin se slevou 10% přes MY ROXY, v NoD 370,- Kč, na místě 400,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 Biodan
01:00 - 03:00 Joris Voorn (NL)
03:00 - 06:00 Chris Sadler
2nd stage: Yannick, Deff
 
 
Joris Voorn vystoupí v sobotu na párty Climax
Joris Voorn vystoupí na květnovém Climaxu v Roxy

Jedna ze stěžejních postav house music posledních 10ti let Joris Voorn se vrací do Prahy. V květnu vystoupí světoznámě uznávaný producent a zakladatel labelu Rejected jako speciální host klubovky Climax v Roxy. Jorise doplní resident noci Chris Sadler a další hosté. Předprodej začal v pondělí 27. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

V roce 1997 se poprvé postavil za gramofony, během několika měsíců vyhrál několik DJských soutěží a brzy dostal residenturu v klubu ATAK. Jako promovaný architekt a šikovný muzikant (ovládá hru na housle, klavír i kytaru) se v roce 2002 rozhodl vrhnout síly do nelehké stavby techno beatu a výsledky jeho produkce se dostavily již u vůbec prvního releasu "Muted Trax EP". Skladbu brzy začali hrát a podporovat Laurent Garnier či Carl Craig a o Jorisovi se začalo mluvit jako o objevu 21. techno-století.

Po takovém startu bylo jasné, že architektura půjde k ledu a Joris začal chrlit jeden úspěšný release za druhým. Dvojice EP "Lost Memories pt.1" a "pt.2" na labelu SINO (Technasia) znamenala průlom především díky hymně "Incident", jejíž šlapavý funky groove obletěl světové dancefloory a vytrhal nejednu parketu. Joris dal dohromady veškerou inspiraci a vydal dvě stěžejní alba "Future History" a "For a Deep Place". Založení labelu Rejected v roce 2006 předznamenalo změnu stylu spíše ke klubovému house soundu a není pochyb, že to Jorisovi dodnes velmi svědčí.

Joris Voorn

V současné době je Joris Voorn jedním z nejžádanějších tvůrců remixů se zářezy jako Paul Kalkbrenner, Robert Babicz nebo třeba i Moby či Lana Del Rey. DJský "skill" potvrzují desítky známých kompilací pro Cocoon, Mixmag nebo klub Space. Joris je prostě pojem, osobnost a především sympaťák, který zpoza mixáku dokáže strhnout publikum na svoji stranu a okouzlit univerzálním přístupem k příběhu housu, minimalu a techna, které velmi umně snoubí dohromady.

FB event


Video:

Joris Voorn - "Live at Awakenings"
Joris Voorn - "Essential Mix 2017

www.roxy.cz
http://www.jorisvoorn.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016