PARTYINFO

 

CULTURAL REGGAE VIBEZ

Datum konání:
22.06.2017 - 24.06.2017
Místo konání:
Hořice - lom U Josefa
DJs:
Benny Page (UK), Bifidus Aktif, Hundread
Live:
Macka B & Roots Ragga band (UK), Lion D live (IT), Rising Spirits, Feher Fekete Kerek, MikkiM & Dave Trumpeteer, Jahtec Jammin´Job, Aneboafro (Mali, CZ), Reggaenerator (PL), Tuff Steppas & Babystep (HU, UK), Gregory G. Ras & Prograss (HU, SK), Roots Controller (UA), Dub Setlers (SK), The Reggae Boys (UA), Raggaultras crew, Petr Míkovec, Jakub Johánek & DJ Teamatique in Dub, Trewor MŠK (SK), Brogáda Rakija (SK), Zywica (PL), Respect Vibration (SK), King Sound Steppaz, Dub Setlers (SK), Rich & Basttien + MC Zachy, Negast, Mike 34, Ras Time Selectaz a další
Popis:
vstup: předprodej: 550,- Kč + poplatky, na místě 800,- Kč, sobotní odpoledne zdarma
 
 
Na Cultural Reggae Vibez 2017 zadarmo

Letošní šestnáctý ročník, který proběhne 22. – 24. června v Hořicích, chceme zeširoka otevřít veřejnosti. Díky naší úspěšné kampani na serveru Hithit.cz a podpory Nadace Vodafone budou brány festivalu na sobotní odpolední program otevřeny všem. Můžete se těšit na workshopy, vystoupení kapel, DJs nebo dětský koutek.

 

Spolek Prove každý rok přiváží do Hořic umělce z různých koutů světa. Letos přijede reggae a dancehall legenda z Karibiku Macka B s kapelou Roots ragga band nebo italský zpěvák Lion D, jehož kariéra strmě stoupá. Vystupoval na velkých evropských festivalech a nyní přijede do ČR s exluzivním vystoupením s kapelou The Rebels. Taneční hudbu bude reprezentovat raggajungle král z Anglie Benny Page, MikkiM & Dave Trumpeteer nebo Bifidus Aktif. Sobotní odpolední program bude s volným vstupem. Přijďte si užít festival uprostřed lesa v unikátním prostoru bývalého pískovcového lomu U sv. Josefa. Program je připraven tak, aby si přišli na své všichni návštěvníci od nejmenších až po ty nejstarší. Celé odpoledne budou probíhat workshopy různého ražení. Bubenický workshop povede Afričan žijící ve Vídni Tell Man, sochařský workshop, který do bývalého kamenolomu u Hořic - města kamenné krásy - bezpochyby patří, povedou jak jinak než místní mistři. Zúčastnit se můžete také žonglerského workshopu, kde si může každý vyzkoušet, co mu (s)padne do oka, k mání budou míčky, kruhy, kuželky, diabola, flowersticky, tyče, poi, kontaktní tyč, dragon staff a pod. Štětce se může chopit malý i velký, vytvoříme společně festivalovou dekoraci. Bude se malovat henou, tvořit obrazy sprejem a jinými technikami. Uvařit například kazachstánskou specialitu se naučíte podle receptur od Andreye Kulkina a jeho teamu při workshopu vaření. Zatančit si bude možné nejen při hudební produkci, ale také na tanečním workshopu s Efti. Proběhne i grafity exhibice by Mike34, člena výtvarné skupiny Sprayart34 z Ostravy. Lanové aktivity a dětský koutek v klidové zóně budou v provozu po celý festival.

CRV

Kromě toho můžete v otevřeném odpoledni vidět vystoupení kapely Aneboafro, která mísí reggae s etno a world music. V jejich repertoáru uslyšíte klasické africké rytmy. V čele s Abdulem Traore z Mali, který zpívá a tančí, s kapelou také vystupují tanečnice Aya Řezaninová a Petra Joklová patřící mezi špičku v ČR. Znalci kvalitní hudby jistě ocení, že v toto otevřené odpoledne mohou zastihnout i KattyGyal Kenta nebo na druhém pódiu významné dubové uskupení Petr Míkovec, Jakub Johánek a DJ Teamatique. Samozřejmostí budou různé prodejní stánky s exotickým oblečením a bižuterií nebo veganské, vegetariánské a jiné etnické speciality.

CRV

Odpolední "volný" program bude končit v 18:00, takže dorazte včas, ať si ho pořádně užijete!

Program celého festivalu sledujte na www.culturalreggaevibez.cz.

 
Drumandbass a raggajungle na festivalu Cultural Reggae Vibez 2017 Festival Cultural Reggae Vibez odkrývá program a žádá o pomoc

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016