PARTYINFO

 

AUDI SNOWJAM

Datum konání:
24.03.2017 - pátek
Místo konání:
Špindlerův Mlýn - Svatý Petr
DJs:
Robot + Akvamen
Live:
Bug´n´Dub, CP Kombo
 
 
Audi Snowjam nabídne také bohatý kulturní program

Audi Snowjam, finálový závod Světového poháru ve snowboardingu, se uskuteční v pátek 24. a v sobotu 25. března ve Skiareálu Špindlerův Mlýn v Krkonoších. Návštěvníci se mohou kromě prvotřídního snowboardingu těšit na vždy příjemnou atmosféru v průběhu závodů a na zajímavý program během večerních parties. Ty zahrnují dva večery plné koncertů a DJ setů na venkovním podiu a v krytém prostoru na ploše 1.000 metrů čtverečních umístěném přímo v srdci areálu Špindlerův Mlýn – Sv. Petr. Koncerty na venkovním podiu jsou zdarma.

 

V rámci programu vystoupí:

DEADLY HUNTA (UK)

Britský Deadly Hunta je věčně pozitivní energií nabitý MC, který v Čechách rozhodně není neznámým jménem. Jeho energická show tu sklízí zasloužený úspěch, ať už mezi lidmi kolem reggae a dancehallu nebo na scénách hiphopu a D´n´B, což je v místních poměrech velký úspěch. Trevor aka Deadly Hunta vydal na konci loňského roku vynikající album "Supa Heru", které má spoustu pozitivních recenzí a můžeme se těšit, že tuto desku uslyšíme naživo právě na Snowjamu.




N.O.H.A. (Noise of Human Art)


Česko-americká hudební skupina založená Philipem Nohou a MC Chevalier Hadleym v roce 1995. Kapela je specifická stylově otevřeným mixem drum&bassu, world music, dub stepu a energií nabitých groovů. Hity jako "Di Nero", "Wanna Play", "Dive in your life", a hlavně "Tu Café" vynesly kapelu na ty největší evropské festivaly. Na pódiu N.O.H.A. exceluje jako smršť, vydávající ze sebe nakažlivou pozitivní energii. Po pětileté kreativní pauze se N.O.H.A. vrací na světová pódia s novým vyzrálým albem, které představí během svého koncertu na Snowjamu! Na přípravě desky se podíleli stálí členové N.O.H.A.. Osobitým způsobem obohatili zvuk nového alba i hostující hudebníci jako Shahab Tolouie, Felipe Machado nebo Bohdan "Turboklarinette". Hlavní tváří nové tvorby je, vedle MC Chevyho, zpěvačka Kaia Brown, která v N.O.H.A. působí již 4 roky, a nyní uzrál čas společnou tvorbu zveřejnit. Kaia Brown pochází z Washingtonu DC., ale záhy se přestěhovala do New Yorku, kde začala psát a nahrávat s brooklynskou dub legendou Dr Israel. V New Yorku také spolupracovala s významnými umělci jako Kush Arora, Dub Gabrielem a Chad Jones Process Rebel. Kaia Brown svým osobitým projevem dodává hudbě i živým vystoupením N.O.H.A. novou hudební i vizuální dimenzi. N.O.H.A. se těší na své věrné, ale i nové fanoušky, kterým naservíruje ten pravý Noise of Human Art sound.




BUG´N´DUB


Pražská formace přinášející vysoce energické progresivní reggae, které se mísí s prvky dubu, latino, funku a rocku. Na jejich vystoupení v rámci Snowjamu se můžete těšit na údernou show plnou pulzujících rytmů, mohutné basy a kvalitního toastingu.




NEANDRTAL SQUAT

Neandrtal Squat je uskupení hudebníků kolem DJ Frikyho, účastníka světových soutěží v turntablismu. Hudební performance a multimediální show, kdy DJ Friky stojí za gramofony a samplery, za mikrofonem pak Martin Svátek, jehož můžete znát například z kapely Navigators, a Marek Fričák za bubny uvádějí během svých vystoupení diváky do varu. Podle jejich vlastních slov je téměř celé vystoupení složeno z vlastní hudební produkce v provedení, které naznačuje, že jednou písničkou to teprve začíná.



CP KOMBO

Formaci CP Kombo původně založila dvojice slovenských MCs Vec & Zverina. Později přibrali do svých řad dalšího člena. Tím je Supa ze skupiny Moja Reč, se kterým konečně dokončili šuplíkový track "Klúče".




LADIDA


První dáma domácí taneční scény, která vystoupila po boku hvězd jako Carl Cox, Jeff Mills či Westbam. Zahrála si na největší technoparty světa - berlínské Loveparade, kde se od té doby objevuje pravidelně. Svým hraním ve významných klubech po celém světě si upevnila svůj věhlas jako mezinárodně respektovaný DJ. Její EP "Mundo" se stalo klubovým hitem, jenž hrál třeba Westbam a řada dalších světových DJů po celém světě, skladba "Lifemaster" se objevila na mnoha DJských kompilacích. Na sklonku roku 2006 vydává své druhé album, které je ovlivněno převážně jejím současným stylem, kterým je minimal.

CRIMINAL CAPITAL

Tahle mladá kytarová partička vám naleje energii do žil, až vám bude parket malý.

DJs ROBOT, AKVAMEN

Dvojka ostřílených pražských party DJs, bez kterých žádná snowboardová nebo skate akce není tou pravou párty. Na Snowjamu samozřejmě nesmějí chybět a svojí DJskou show vás udrží na tanečním parketu až do rána!


Program hudební části:

PÁTEK PÁRTY STAN

Bug´n´Dub
CP Kombo
DJs Robot + Akvamen

SOBOTA VENKOVNÍ STAGE

CRIMINAL CAPITAL, DJ Friky

SOBOTA PÁRTY STAN

Neandrtal Squat
N.O.H.A.
Deadly Hunta
Ladida
DJs Akvamen + Robot

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016