PARTYINFO

 

LE FUNK!

Datum konání:
17.03.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Michael V (J.A.R.)
Live:
VJ Martin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Další funková noc Le Funk! v pátek v klubu Radost FX

Po prvním úspěšném vydání nové klubové noci Le Funk! zve Radost FX na další díl, na který tentokrát přijal pozvání známý funky fanatik Michael V.!

 

Pokud jste i vy milovníky funky music, funky house, nu-disco nebo soulful house, určitě byste na této párty s jedinečnou atmosférou neměli chybět! Celý koncept tohoto večeru je zaměřen na návrat do dob 70. let, k počátkům house music, kultovního newyorského Studia 54 a také k počátkům vzniku klubu Radost FX, který letos oslaví již 25 let fungování na české klubové scéně.

Michael V
Speciálním hostem LE FUNK! bude milovník a propagátor funky music Michael V., vlastním jménem Michael Viktořík, který je známý též pod pseudonymem Vrtulník Michael V. DJ, hudebník, moderátor, autor textů a scénářů, TV pořadů a zakladatel legendárních J.A.R. – tím vším je Michael V. Jeho kariérní začátky sahají do dob komunismu, kdy absolvoval vojenskou základní službu a ladil rakouská rádia, díky čemuž se blíže seznámil s hudebním směrem rap, kterému brzy přišel na chuť a který byl v té době pro českého posluchače takřka neznámý. Je také mistrem rapu ČSSR z roku 1989. Díky tomu se stal jakousi tehdejší celebritou a měl tu čest být vystupujícím hostem v pořadech pro mladé jako například v televizním klubu mladých TKM. V dnešní době vystupuje především s kapelou J.A.R., která letos oslaví úctyhodných 28 let, a také moderuje vlastní funkovou show na rádiu Color pod názvem Svět podle Majkla, která běží každý všední den od 07:00 - 08:00 a v repríze od 13:00 - 14:00.

Vilém
S Michaelem V. vystoupí rezident noci LE FUNK! DJ Vilém, který se právem řadí mezi jednoho z nejdéle hrajících house DJs v České republice. Jeho začátky jsou spjaty s klubem Radost FX, kde působí již od roku 1992. Za zmínku stojí mixované kompilace "House Party 5" a "Lollypop", které byly vydány pod stejnojmennou značkou Radost FX. Během své kariéry se kromě celé řady domácích klubů představil například v Amsterdamu, Berlíně, Mnichově nebo Londýně. Jeho vlastní hudební produkce tracku pod názvem "Choice Project Live" sklidila mezi clubbery velký úspěch, stejně jako jeho spolupráce s předními zpěvačkami a kapelami typu Monkey Business, Tonya Graves a Dara Rolins. Málokdo však ví, že je to také vášnivý fanda funky music!



Pokud chcete zažít noc plnou pozitivních vibrací, chytlavých melodií, speciálních dekorací a projekcí od známého VJe Martina, pak rozhodně tuto akci nezmeškejte. A pokud přijdete oblečeni ve stylu 70´s, dostanete welcome drink zdarma!

FB Event


www.radostfx.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016