PARTYINFO

 

BEC AFTERPARTY W/ PROLIX

Datum konání:
24.02.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Prolix (UK), Changing Faces (SK), Philip T.B.C., Akira & Bifidus Aktif, Buckx, TOD, ZBR
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 120,- Kč (+ poplatek): http://storm-club.cz/prolix_tickets, na místě 160,- Kč / 190,- Kč
 
 
Britská ikona Prolix již tento pátek v klubu Storm

Britská drum & bass ikona jménem Prolix se po více než roce vrací do Stormu, kde bude headlinerem páteční afterparty zimní edice D´n´B události Beats Evolution Conference – světově první Drum & Bass konference, která tento víkend přináší workshopy zaměřené na produkci, "demo listenings sessions", "masterclasses" a spousty dalšího s předními D´n´B producenty. Support Prolixovi zajistí ti nejkvalitnější CZ/SK DJs, jako jsou Changing Faces, Philip T.B.C., Akira, Bifidus Aktif a další.

 

Díky partnerům a skvělé spolupráci s účinkujícími se podařilo zajistit, že bude na Beats Evolution Workshop vstup zdarma! Jsi producent a zajímají tě nejnovější tipy, triky a rady, jak posunout svou hudbu na novou úroveň? Pak je tento workshop určený přesně pro tebe! Stačí se registrovat na tomto webu. Zjistěte více na http://beatsevolution.cz/.

Všem fanouškům tvrdšího drum & bassu není třeba Prolixe nijak zvlášť představovat. Jedná se o britskou D´n´B ikonu, vydávající pod labely, jako je RAM, Playaz & Ganja Tek, Vision, Shogun, Blackout, OWSLA a další. Spolupracuje s řadou špičkových umělců D´n´B žánru, jako jsou Noisia, Misanthrop, Icicle a další. Jedno z jeho klíčových alb vydaných k dnešnímu dni byl "Project Trendkill", na kterém spolupracoval s Gridlokem. Toto album se vyšplhalo na vrchol žebříčku nejstahovanějších alb a stalo se součástí zásob bagu snad každého DJe po celém světě. Od Prolixe můžete čekat ty nejnabitější sety plné energie.

Changing Faces je mladá DJka a producentka původem ze Slovenska, která vás zavede do světa hlubokých bassů a nadčasových melodií, které zaujaly např. i RAM, UKF’s label Pilot, Let It Roll crew, Fokuz Recordings a mnoho dalších. Inspirována a podporována těmi největšími producenty Changing Faces přináší nejvyšší kvalitu D´n´B po celé Evropě.




Philip T.B.C. je DJ a producent z České republiky, který se k DJingu dostal poprvé v roce 1998. Od té doby se věnoval stylům, jako je breakbeat, D´n´B, dubstep, hiphop, wonky až po vlastní rozmanitou produkci. Pravidelně ho můžete slyšet hrát po celé ČR, ale i v Maďarsku, Rakousku, Švédsku, Ukrajině, Španělsku, v posledních letech se zúčastnil i většiny velkých letních festivalů, jako jsou Let It Roll, Pohoda, Cosmic Trip, Svojšice apod. Roku 2005 si dokonce zahrál jako předskokan The Prodigy na festivalu Pohoda. Dále předskakoval světové D´n´B elitě, jako jsou Andy C, Ed Rush and Optical, Pendulum a další. Obdržel také několik ocenění v anketě Czech DNB Awards (3x třetí místo v kategorii nejlepší český DNB DJ, 1. místo v kategorii Skladba roku).

Bifidus Aktif začínal v roce 2004 v Shadowboxu, pro který dlouhá léta psal články a reporty, a poté se stal známou tváří i díky své práci PR manažera Let It Rollu. Své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu. Za své DJské působení procestoval velkou část Čech a Slovenska a zahrál si i po boku několika světových DJských es. Ve svých setech dává přednost modernímu tanečnímu zvuku (Pendulum, Sub Focus, State Of Mind), který kombinuje s liquid funkem i tech stepem (Kemal, Stakka + Skynet, Noisia); v jeho bagu však nechybí ani zasněné, atmosferické a deep tracky například z labelu Subtitles.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016