PARTYINFO

 

AIR FESTIVAL

Datum konání:
28.07.2017 - 29.07.2017
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
KSHMR (USA), Timmy Trumpet (AUS), MAKJ (USA), Swanky Tunes (RU), Matroda (HR), Jonas Aden (NO), Stadium X (HU), Madison Mars (EST), KSHMR (USA), Alex M.O.R.P.H. (DE), HeatBeat (AR), Matroda (HR), Lucky Charmes (NL), Brooks (NL), Kuba & Neitan (PL), Jayden Jaxx (NL)
Info:
http://www.airfestival.cz
Popis:
vstup: předprodej: pandaticket.cz 990,- Kč
 
 
Timmy Trumpet přiveze v sobotu na AIR Festival Al Pacina KSHMR: "Vyrůstal jsem na Eminemovi..." MAKJ završí hvězdnou sestavu letošního AIR Festivalu
AIR Festival přiveze poprvé do Čech Madisona Marse

Jen dva týdny po ohlášení pětice Matroda, Lucky Charmes, Brooks, Jonas Aden a Stadium X tasí AIR Festival z rukávu další eso - Madisona Marse, který si v červenci ve Festivalparku odbude českou live premiéru! Díky AIR Festivalu v naší zemi prvně vystoupí také KSHMR, který bude spolu s Timmy Trumpetem letošnímu ročníku vévodit.

 

"Hudba z vesmíru". Tak popisuje svůj zvuk sám Madison Mars - jedna z nejostřeji sledovaných nových hvězd elektronické scény. Jeho talentu jako první propadl Don Diablo, na jehož labelu Hexagon estonský DJ a producent Madison Mars debutoval. Stačily dva singly "Theme O" a "Milky Way", které společně zaznamenaly téměř 15 milionů streamů, aby bylo všem zřejmé, že s tímto estonským DJem a producentem je třeba počítat. Rychle rostoucí řady příznivců Madisona Marse se ještě více rozšířily v loňském roce, kdy vyšel jeho remix hymny Sama Feldta "Been A While" a předělávka klubového hitu "Blackout" od amerického dua Tritonal. Královské tažení Marse vzápětí pokračovalo v podobě EP "Ready Or Not", které do svých setlistů okamžitě zahrnula většina světových prvoligových DJů. K Vánocům věnoval svým fanouškům dárek v podobě skladby "House Party" ke stažení zdarma a ke konci února se pochlubil zatím posledním přírůstkem do jeho diskografie, novým singlem "We Are The Night" s nádhernými vokály od zpěvačky Sanjana Ghosh.

Madison Mars
AIR Festival 2017 se uskuteční v královehradeckém Festivalparku 28. a 29. července a přestože jeho program ještě zdaleka není kompletní, už v tuto chvíli je nabitý ostrou municí v podobě KSHMRa, Timmyho Trumpeta, Matrody, Lucky Charmes, Brooks, Jonase Adena a Stadium X.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti pandaticket.cz za 890,- Kč.

Více na www.airfestival.cz.

 
AIR Festival přidává dalších pět atraktivních účinkujících AIR Festivalu budou letos vévodit Timmy Trumpet a KSHMR

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016