PARTYINFO

 

DJ KOZE (DE)

Datum konání:
07.04.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
DJ Koze (Pampa Records, DE), Lumiere, Schwa
2nd stage: DJ Vanko, Bruno Curtis
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 480,- Kč + poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/dj-koze/daab/, MY ROXY: http://my.adamapp.com/download/5569?lang=cs, NoD: 500,- Kč, na místě: 500,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 Lumiere
01:00 - 03:00 DJ Koze (Pampa Records)
03:00 - 05:30 Schwa

2nd stage: DJ Vanko, Bruno Curtis
 
 
DJ Koze dnes přiváží hudební i vizuální show pro fajnšmekry
Hudební provokatér DJ Koze míří poprvé do Roxy

Stefan Kozalla aka DJ Koze se do povědomí veřejnosti zapsal jako hudební provokatér a excentrista. Právě tyto vlastnosti a různorodost promítá i do svých setů, které jsou zajímavým mixem napříč žánry. Tuto jedinečnou osobnost německého i světového DJingu měli možnost slyšet fanoušci na festivalech, jako jsou Melt!, Dekmantel nebo OFF. Majitel Pampa Records a producent, na jehož booking se čeká roky, se představí poprvé i Praze - 7.4. v Roxy. Předprodej začal v pondělí 13. února přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

V devadesátých letech se Stefan Kozalla věnoval hip hopu, byl členem úspěšné německé formace Fishmob a s jejich albem "Power" boural německé žebříčky. Stefan ochutnal úspěch, ale rozhodl se experimentovat s elektronickou hudbou. Tak vznikl DJ Koze, který se proslavil i v legendárním hamburském triu International Pony. Jejich nezapomenutelný debut "We Love Music" si získal přízeň kritiků a dodnes se jejich živáky řadí mezi nejzábavnější vůbec právě díky vložené lásce k hudbě v kombinaci s inteligentním humorem.

Koze

Stefan je znám především jako excentrická osobnost hudební scény a tak už od jeho samotných začátků byl mezi lety 1999 - 2004 označován čtenáři trendsetter magazínu SPEX jako "DJ Of The Year". Neodmyslitelně je spjat také s labelem Kompakt, pod kterým vydal nespočet releasů. V roce 2010 založil s Marcusem Finkem vlastní label Pampa Records, pod kterým vydal i svou skvěle hodnocenou desku "Amygdala" v roce 2013. Jeho tvorba je různorodá stejně jako on sám - klidné a promyšlené remixy (Mano Le Tough - "Energy Flow") střídají neuvěřitelně energické (Moderat - "Bad Kingdom") a některé jeho releasy mají až ponurou undergroudovou atmosféru ("Burn With Me"). Ve svých setech se nebojí experimentovat a pohybuje se napříč žánry od ambientu a orientálních rytmů, přes lomené beaty k minimal house a hutnému technu. Jaký set představí Praze je záhadou, jasné ale je, že nesleví ze svých vysokých standardů.

FB událost

Video:

Mano Le Tough - "Energy Flow (DJ Koze remix)"

Audio:

DJ Koze - "Burn With Me"
Moderat - "Bad Kindgdom (DJ Koze remix)"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce DJ Koze @ Roxy od sody
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016